FC Tempo Praha

Ml.přípravka A: Kluci, děkujeme!

3.7.2011 19:42   Jana Matysová  

Letošní sezónu jsme zakončili na velkolepém domácím turnaji a nakonec jsme brali stříbrné medaile!

Účast na tomto turnaji potvrdilo 16 mužstev, hrálo se na čtyřech hřištích ve skupinách po čtyřech. Los nám přidělil za soupeře Střešovice, Příbram a Jesenici. Herní doba byla stanovena na 2x12 min.

Již od brzkého rána se začali scházet hráči, rodiče a trenéři. Počasí se na nás netvářilo přívětivě. Nálada byla slavnostní. Maminky našich borců připravily pro příchozí sladké občerstvení v podání domácích koláčů, palačinek a bábovek, které prodávaly za symbolickou částku, a výtěžek z této akce pak věnovaly svým ratolestem na soustředění.

Úvodem celého turnaje byl slavností nástup, kde byla představena všechna mužstva a zástupci domácích hráčů předali kapitánům všech mužstev bulletin turnaje a vlaječku.

Jesenice – na našeho prvního soupeře se kluci vrhli jako lvi. Nedopřáli soupeři ani minutu odpočinku. Viděli jsme (jako celý tento den) dynamický a kombinačně zajímavý fotbal. Soupeř se zmohl až dvě minuty před koncem druhého poločasu na úspěšnou akci. Jinak celý zápas skončil naší jednoznačnou výhrou 7:1.

Příbram – i druhý zápas byl velice pěkný, akční a dynamický. Jako první otevřel skóre soupeř, kdy nám v prvním poločase nasázel hned hetrika:-). Minutu před koncem poločasu stačili naši kluci jednou brankou snížit gólový rozdíl. Zato druhá polovina už byla jednoznačně v naší režii. Během dvanácti minut nasázeli kluci čtyři branky. Soupeř ještě v poslední minutě stačil snížit náš náskok, ale s hvizdem závěrečné píšťalky jsme věděli, že máme další tři body jasné. Konečný výsledek 5:4.

Střesovice – posledního soupeře základní tabulky už naši borci k žádné akci moc nepustili. Oba poločasy byly jasně na kopačkách našich kluků. Nad tímto soupeřem jsme zvítězili 5:0.

Do dalšího průběhu turnaje jsme nastupovali s šesti body v tabulce z prvního místa. Dále se do naší tabulky dostali vedle Příbrami a Střešovic i ČAFC, Humpolec a Slavia.

Humpolec – první zápas v semifinálové tabulce byl opět velmi rychlý, ale naši kluci si vedli velice dobře a soupeře rozhodně nechtěli nechat vyhrát. Ten se dostal k první úspěšné akci opět v poslední minutě, kdy už naši borci jednoznačně vedli čtyřbrankovým rozdílem. Celý zápas pak skončil 4:1.

ČAFC – dobře rozjetí hoši zvládli bez ztráty kytičky i dalšího dobře známého soupeře z ČAFC. Dlouhovlasá Anetka nám sice několikrát proklouzla, ale opět stálo fotbalové štěstí na naší straně. Nakonec jsme vypojovali krásné tři body díky výsledku 6:4.

Slavia – tento zápas byl pro naše kluky spíše odpočinkový. Postup do finále jsme měli jasný, a tak prohra se sešívaným soupeřem nám nijak naše vyhlídky na zlato nemohla překazit. Výsledek utkání 1:4.

Do finále jsme se dostali společně s týmem Bohemians 1905.
 
Bohemians 1905 – poslední zápas byl vrcholem celého dne. Naši kluci předvedli výbornou hru. V prvním poločase jsme prohrávali 0:2, ale nic jsme nevzdávali. Když se Tomášovi Luskovi po přihrávce Martina Pytlíčka podařilo snížit skóre na 1:2, burácela snad jen naše střídačka, ale při přesném zásahu klokaní branky Tondou Kinským burácelo hlediště. A jelikož celý zápas skončil remízou 2:2, rozhodovaly o vítězi penalty. První pětice našich i soupeřových střelců úspěšně zakončila každou svoji penaltu. Bohužel kratší slánku jsme si bohužel vytáhli my, kdy naši osmou penaltovou střelu se štěstím vychytal soupeřův brankář.

Na dnešním turnaji předvedli kluci opravdu vrchol svého umění. Krásné druhé místo na domácím turnaji je poděkování nejen jim za jejich snahu, ale i trenérům za jejich trpělivost a obětavost a v neposlední řadě i rodičům za jejich nesmírnou podporu.

KLUCI MOC DĚKUJEME!!

Branky: Tonda Kinský 9, Martin Pytlíček 6, Jakub Leun 4, Tomáš Lusk 3, Artur Fryš a Martin Matys 2, Martin Škoda a Jakub Havlíček.

Sestava: Šimon Bouma, Artur Fryš, Jakub Havlíček, Ondra Hrachovský, Jakub Leun, Tomáš Lusk, Tonda Kinský, Martin Matys, Pavel Šenk, Martin Škoda, Martin Pytlíčk a Matěj Klečka.

 

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:40)

Tagy:

    Tempo cup