FC Tempo Praha

Ml.přípravka B: Šesté místo se staršími

4.7.2011 18:53   Sylva Lingová  

Ročník 2003 předvedl proti starším týmům skvělé výkony a mezi šestnácti týmy skončil šestý.

Dne 26.6.2011 jsme doplnili řady našich starších týmových kategorií na domácím Tempo cupu. Zpočátku to vypadalo, že jsou kluci pomalu na rovnocenné úrovni se staršími bijci, ale poslední zápasy ukázaly, že už neměli naši hráči dostatek sil a takto dlouhé turnaje a kvalitní soupeři je úplně vyždímali.

V závěrečném duelu proti Slavii vypadala lavička střídajících spíš jako ošetřovna, na hřiště šel nakonec ten, kdo plakal nejméně. Po celkové rekapitulaci je myslím ale zapotřebí zvednout hlavu vzhůru, protože celkově dosažené šesté místo z šestnácti zúčastněných týmů je opravdu dobrým výsledkem. Samy víme, a my maminky jsme to zažily na vlastní kůži, jak je rok na fotbalových dovednostech znát.

Výsledky zápasů: Tempo B - Žižkov 4:1, Tempo B - Vršovice 5:4, Tempo B - Tatran Sedlčany 2:6, Tempo B - Meteor 4:3, Tempo B - Bohemians 1905 0:9, Tempo B - Beroun 1:6, Tempo B - Slavia 1:8.

Sestava: Matyáš Vágner, Matyáš Havlíček, Lukáš Hroník, Daniel Michl, Pavel Krýda, Ondřej Filip, Filip Snížek, Marek Ondič, Vojta Panc, Petr Hodouš, Sebastian Ling.

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:40)

Tagy:

    Tempo cup