FC Tempo Praha

U16: Neuhlídané standardky

18.10.2023 12:41   redakce  

Tempáci prohráli s urostlými hráči Pragovky 0:3.

Soupeř se snažil hrát, ačkoli kop od branky praktikoval v naprosté většině nákopem, takže jsme nic nenapresovali nahoře. My jsme měli většinově míč, ale do dobře bránícího a urostlého soupeře jsme se dostávali špatně. První půli jsme vyhráli na střely, ale většina byla zblokovaných.

Soupeř měl v první půli dvě šance. První, nákopem volňáku od půlky do vápna, kde jsme nešli důsledně do hlavy, a odražený míč doklepával náš hráč Ketsyk, který v Pragovce "hostuje", do prázdné branky. 

Druhá šance byla z brejku po nákopu z půlky do našeho vápna, kam si šel Komár, zakřičel si, vyrazil míč rukou před dotírajícím, který ho následně dojel tak, že Komár musel na rentgenu žeber. Rozhodčí usoudil, že to není ani na žlutou a brankáře ochránil milými slovy. Komár naštěstí dochytal, ale kroutil se celý zápas. 

Do druhé půle jsme nasadili rychlejšího hráče nahoru a vytěžili pár lepších průniků, ale na drncavém terénu jsme netrefili branku. Soupeř pak zvýšil po centru ze strany, kdy náš hráč neskákal.

Začali jsme ještě více tlačit, že snad něco dáme, ale z brejku po rohu bohužel vyzněl sprint jejich nejrychlejšího hráče a našeho nejpomalejšího na 3:0.

Zápasy:

TJ Praga - FC Tempo Praha B 3:0 (1:0)