FC Tempo Praha

U16: Porazili jsme se sami

25.10.2023 19:42   Jáchym Trajhan  

Tempáci nabídli soupeři z Hájů tři branky doslova na zlatém podnose.

Skvělý vstup do zápasu, jak jsme si v kabině před zápasem říkali a rázem jsme vedli ve 12. minutě díky pohledným akcím a důrazu před brankou 2:0. Jakoby nás to uspalo a 20 minut jsme byli všude druzí. Soupeř trefil břevno, měl další slibné akce, ale nakonec jsme mu gól lacině a nesmyslně darovali. To nás trošku nakoplo a po nádherném gólu Obraze jsme opět vedli o dva góly. Vzápětí pak školácky zase darujeme gól a do kabin jsme šli za jednobrankového vedení.

O přestávce jsme opět nabádali k větší aktivitě, zejména v soubojovosti a rychlejší práci s míčem. Opět jsme měli dobrý vstup a vytvořili si nadějné šance, asi tu největší zblokoval se štěstím soupeř na brankové čáře a místo vedení o dva góly bylo rázem srovnáno. Nejlepší hráč soupeře přešel přes šest obránců a zasunul míč do brány. Tím tlak Hájů trochu vzrostl, měly náznaky šancí, ale nic vážnějšího. My jsme naopak vstřelili regulérní branku, ale kvůli domnělému ofsajdu nebyla uznána.. Háje se nadechly a kvůli naší další fatální chybě jsme jim nabídli vedení. Přidali ještě jeden gól a vyhráli na naší půdě 3:5.

Utkání se mi i trenérům hodnotí velmi špatně, dnes jsme hráli proti zkušenějšímu fotbalovému a dobrému soupeři, ale na mém pocitu, že jsme dnes na tři body měli, to nic nemění. Mohli jsme dvakrát zápas rozhodnout, ale místo toho si dáme v podstatě vlastní góly. Nezbývá než dále pracovat a snad přivézt nějaké body ze Střešovic.

Zápasy:

FC Tempo Praha B - FC Háje Jižní Město 3:5 (3:2)