FC Tempo Praha

Tempo cup 2012: 32 týmů přípravek na Lhotce

18.6.2012 0:09   Libor Koubek  

V letošním ročníku se na Tempu sešla opravdu skvostná konkurence, posuďte sami...

Již o nadcházejícím víkendu bude sportovní areál našeho klubu dějištěm jedné z největších letošních akcí - fotbalového turnaje přípravek TEMPO CUP 2012. V letošním roce se koná již 8.ročník.

Přijďte se přesvědčit, jak obstojí Tempáci v konfrontaci s elitními soupeři. V sobotu, kdy se utkají hráči narození v roce 2003, bude Tempo reprezentovat mladší přípravka A, v neděli se pak v klání starších přípravek představí ročník 2002. Velký pohár pro vítěze věnuje zástupce starosty MČ Praha 4, turnaj podporují i Magistrát Hlavního města Prahy a Fotbalová asociace České republiky.

Přijďte se podívat, co všechno se již stačili malí fotbalisté naučit z fotbalové abecedy, jak dávají branky a jak se radují z vítězství. Zpestřením programu budou navíc dovodnostní soutěže, v nichž zástupci všech týmů poměří svou rychlost při slalomu s míčem, přesnou střelbu a šikovnost při soutěži v driblinku.

Oba turnaje mají stejný jízdní řád, v 8.45 je zahájí slavností nástup účastníků a krátce před osmnáctou hodinou ukončí vyhlášení výsledků a předání cen. Ze základních skupin postupují tři týmy do šestičlenné semifinálové skupiny. Její vítězové se pak utkání ve finále, týmy z dalších příček pak o konečné pořadí.

Mladší přípravky (ročník 2003) - sobota 23.6.:
Skupina A: Beroun, Bohemians 1905, Jablonec, Slavia bílí
Skupina B: Děčín, Motorlet, Hr.Králové, Sparta
Skupina C: Kladno, ČAFC, Ml.Boleslav, Slavia černí
Skupina D: Most, Dukla, Teplice, Tempo

Starší přípravky (ročník 2002) - neděle 24.6.:
Skupina A: Háje, Kladno, Meteor, Bohemians 1905 B
Skupina B: Žižkov, Kolín, ČAFC, Příbram A
Skupina C: Admira, Teplice, Wien, Bohemians 1905 A 
Skupina D: Vršovice, Jičín, Příbram B, Tempo

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:82)

Tagy:

    Tempo cup