FC Tempo Praha

U8: Přestat po hřišti poletovat

8.4.2014 14:52   Dominik Kadlec  

Tempu se nevydařil zápas proti Admiře.

Po dlouhém zimním období a dlouhých turnajích nám konečně odstartovaly jarní zápasy, s čímž nám končí dlouhé přestávky mezi zápasy a samotný zápas zvládneme odehrát během hodiny. To je ale bohužel jedna z mála posledních pozitivních věcí, které nám první zápas přinesl.

Proti Admiře se nám vůbec nedařilo. Že to bude těžký zápas, jsme věděli, ale čekali jsme, že se s ním kluci poperou lépe. V porovnání se soupeřem nám u většiny kluků chyběla dravost, bojovnost a nasazení. Několikrát byly k vidění situace, kdy byli kluci na stejné úrovni se soupeřem, ale zatímco ten šel do míče, tak my jsme běželi celou dobu vedle něj a nesnažili jsme se mu ho vůbec sebrat. Skoro jako kdybychom míč nechtěli.

Co se týká prvního týmu, tak tam prý, co se herních činností a nasazení, obstáli Andrej, Nicholas a Péťa a na druhém hřišti to bylo snad jen Míša a možná chvílemi Nikolka. Je potřeba, aby se ale přidali i všichni ostatní. Vzhledem k tomu, že kluky vídám pravidelně na tréninku, tak vím, že co se herních činnosti jako je obcházení, přihrávka atd. týká, tak v nich problém nebude, protože to všichni umí. Takže teď musíme přestat po hřišti poletovat jen jako, že tam jsme a musíme začít všichni hrát.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Admira Praha 8:28