FC Tempo Praha

U16: Bez střelby gól dát nejde

19.4.2014 11:06   Michal Netušil  

Tempo prohrálo na Admiře 0:2.

Do zápasu proti béčku Admiry jsme nastoupili s odhodláním odvézt si nějaké body. I když byla hra vyrovnaná, tak jsme po dvou individuálních chybách opět prohráli.

My jsme se snažili na soupeře vlítnout a zatlačili jsme Admiru od prvních minut na vlastní polovinu. Bohužel jsme si nedokázali vytvořit žádnou brankovou příležitost. Naopak to byli domácí, kteří po standardce z poloviny hřiště a dlouhém centru do vápna dokázali využít špatně pokrytého hráče, který měl dostatek času na zpracování a střelu na branku. Domácí se ujali vedení 1:0. Na druhou branku se nemuselo dlouho čekat. Admira využila naší nekoncentrovanosti a po dvaceti minutách vedla 2:0. Do poločasu jsme dokázali dvakrát vystřelit na branku a to je poněkud málo ke vstřelení branky.

Ve druhém poločase se hrál hodně vyrovnaný fotbal. Šancí bylo poskrovnu. I když byla vidět místy pěkné kombinace, tak se hrálo pouze po vápna. Když už jsme se dostali ke střele, tak mířila bohužel mimo tři tyče. Jedinou naší slibnou střelou byla pumelice Čáslavského, která minula šibenici o 20 centimetrů. To bylo ale z naší strany všechno, a tak Admira zaslouženě vyhrála 2:0.

Pozitivní věc bylo hodnocení soupeřova trenéra, který prohlásil, že jsme se hodně zlepšili a byli jim vyrovnaným soupeřem.

Zápasy:

FK Admira Praha B - FC Tempo Praha B 2:0 (2:0)