FC Tempo Praha

Muži B: Smůla lepící se na kopačky

19.4.2014 11:13   Ondřej Stejskal  

Kdyby nebyly ryby, nebyly by rybníky.

Při nedělním odpoledni jsme odjeli odehrát utkání na nedaleký stadion o kapacitě 100 stojících diváku, čekal nás celek Hájů. Hned v šatně přišel rozhodující moment tohoto zápasu, jelikož v sobotu odpoledne si náš A-tým vzal naše dresy (ty lepší a hlavně lehčí), my jsme museli nastoupit v těch těžkých a to byl hlavní důvod proč jsme prohráli. Naši hráči nejsou na ně zvyklí, takže hned od začátku jsme byli bez pohybu a nějakého toho fotbalového zapálení.

Když už jsme prohrávali 0:1 okolo 30. minuty, střílel mladíček Dedek z malého vápna jen o 0,003 mm vedle levé tyče. Proto se šlo do šaten za stavu 1:0 pro domácí. To v té druhé půli, to byla jiná písnička. Definoval bych to jako festival neproměněných šancí z pohledu hostujících borců. Hned dvakrát šel sám na gólmana Stejskal, který ten den neměl to potřebné štěstíčko a nic z toho nebylo. Po něm zkoušel své štěstí Dan Prokop, který si vzpomněl na minulý zápas, kde měl podobnou příležitost a dá se říci, že se šance zalekl a neproměnil, z následného protiútoku jsme dostali branku a bylo to 2:0. Zápas skončil 3:0 pro domácí, ale nutno podotknout, kdybychom proměnili naše šance, mohlo to být jinak, ale jak říká staré české pořekadlo: "Kdyby nebyly ryby, nebyly by rybníky.“

Další zápas hrajeme 21.4. na Velikonoční pondělí, doma proti celku z Vršovic. Přijďte nás podpořit a podívat se na skvělý fotbal.

Zápasy:

FC Háje Jižní Město B - FC Tempo Praha B 3:0 (1:0)