FC Tempo Praha

U16: Úplně rozdílné poločasy

23.4.2014 21:39   Dominik Kadlec  

Tempo dominovalo v tom prvním, Újezd nad Lesy po změně stran.

Újezd nad Lesy nám uštědřil na podzim pěknou rychtu, ikdyž ve druhém poločase tam již byly vidět základy našeho zlepšení. Myslím, že reálně jsme měli teď na to, abychomjim tento výsledek oplatili a první poločas na to také vypadal, o poločase seale vše změnilo a zápas skončil 1:1.

Do utkání jsme nastoupili dobře, dobrých třicet minut jsmedrželi obstojně míč a pěknými kolmicemi a individuálními průniky ze stran jsmesi vytvářeli mnoho šancí, akorát že jsme využili jen jednu, kdy byl podražen potakovém průniku tuším Čechýno a Mára penaltu v klidu proměnil. Posledních patnáct minut se začali osmělovat i hosté, ale jejich dvě šance vychytal výborněOplík, naše obrana se při těchto šancích klidila soupeři s míčem pěkněz cesty.

Do druhého poločasu se něco změnilo a těžko říct co, alesoupeř měl najednou více šancí, kdy hrál dlouhé míče dopředu a my jsmeprohrávali všechny souboje a pokud jsme je vyhráli, tak naše záloha nebylaschopna tyto odražené míče pochytat. Soupeř by si tak zasloužil za druhou půlizvítězit, ale my měli v bráně Oplíka a ten s tím nebyl ztotožněn.

V první půli jsme jasně dominovali a druhou půli jsmetotálně zpackali. Připsali jsme si tedy do tabulky jeden bod. Pozitivem budižvýkon brankáře Davida Roshana na postu krajního obránce. Při rozpadající sesestavě v áčku je tento výkon pro nás slibným povzbuzením, že není třebaházet flintu do žita.

Zápasy:

FC Tempo Praha B - FK Újezd nad Lesy 1:1 (1:0)