FC Tempo Praha

U14: Debakl s Admirou

17.8.2014 23:04   Viktor Valta  

Soupeř prokázal svoji vysokou kvalitu.

V neděli 17. srpna nastoupilo Tempo U14 ke svému prvnímu mistrovskému zápasu v letošní sezóně. Na Tempo přijel ambiciózní tým Admiry, který loni jasně ovládl svoji skupinu v žákovské lize v kategorii U13.

Na perfektně připraveném trávníku za ideálního fotbalového počasí jsme se od prvních minut přesvědčovali o vysokých kvalitách týmu Admiry. Její hráči předváděli velice kvalitní, kombinační a fyzicky náročný fotbal, kdy dokázali naše hráče napadat po celou dobu zápasu a po celém hřišti. Byli velice důrazní v osobních soubojích, což nám dělalo značné problémy. Dalším prvkem, ve kterém Admira ukazovala svou kvalitu, bylo plnění taktických pokynů. Její hráči se i přes ztrátu míče dokázali vracet ve velkém počtu zpět za míč. My jsme si s tím bohužel nedokázali poradit, byli jsme neustále pod tlakem, z čehož pramenil velký počet individuálních chyb a následné obdržené góly.

Z nepovedeného zápasu se musí mladí Tempáci rychle ponaučit, ale zároveň ho hodit za hlavu, neboť již ve středu v 18:00 je čeká další domácí zápas proti Benešovu. Tímto bychom chtěli pozvat všechny fanoušky, ať nás přijdou podpořit, i když jsme první zápas vysoko prohráli.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Admira Praha 0:7 (0:2)