FC Tempo Praha

U15: Bojácný výkon proti Admiře

20.8.2014 10:32   Jaroslav Teplan  

Soupeř byl agresivnější a zaslouženě vyhrál o tři branky.

V prvním zápase nové sezóny jsme na domácím hřišti přivítali tým Admiry. Do zápasu jsme vstoupili velmi bojácně a soupeř nás potrestal dvěma góly v první pětiminutovce. Další gól jsme inkasovali ve 20. minutě  a výsledkem 0:3 skončil první poločas. Na hřišti byl pouze jeden tým, hru jsme soupeři usnadnili naší ustrašeností, bojácností a nechutí hrát, tvořit a bojovat.

Jak skončil první poločas, tak začal i druhý, leč naštěstí pro nás soupeř své šance nevyužil. Po chybě hostujícího brankáře a následném jeho faulu jsme snížili stav utkání z penalty na 1:3. Ovšem soupeř dokázal rychle odpovědět a určit tak konečný výsledek 4:1.

Toto utkání se nám nehodnotí příliš dobře. Soupeř nás předčil ve všech směrech, což jsme mu výrazně naším počínáním na hřišti usnadnili. Soupeř svojí agresivní hrou nám nedával čas na správné a přesné řešení herních situací. Bohužel my jsme se soupeři v tomto ohledu nedokázali vyrovnat a tudíž mu být nebezpečnějším partnerem. Ovšem pravdou je, že ani naše somatotypické parametry se výrazně nepřibližovaly našim soupeřům.

Věříme, že se z tohoto zápasu výrazně poučíme, zvedneme hlavy a do dalšího zápasu vstoupíme jako tým, který na hřišti nechá srdce.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Admira Praha 1:4 (0:3)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:20)