FC Tempo Praha

U11: Potřebujeme vítězné typy

19.9.2014 15:17   Jiří Hron  

Tempo dokázalo sehrát s Admirou tři vyrovnané čtvrtiny.

Další utkání jsme odehráli na půdě Admiry, tradičního soupeře z Kobylis. Tamní družstvo se pravidelně pohybuje na čelních příčkách, takže nás nečekal lehký soupeř. Navíc si počasí pro oba soupeře přichystalo pěkný rozmar, takže jsme kromě zápasu absolvovali ještě bahenní procházku a sprchu.


Do utkání jsme nastoupili dobře, hráli jsme slušný fotbal a byli jsme domácím vyrovnaným soupeřem. Škoda, že jsme museli absolvovat "školu života", když na jednom hřišti byla proti nám po běžném souboji nařízena penalta, na druhém jsme inkasovali poté, co Šála dostal úder loktem do hlavy s odůvodněním, že se to na mokru stává. Na Martinovu stížnost směrem k rozhodčímu trenérka domácích odpověděla něco ve smyslu, že to máme za jaro…Nevím, já na jaře trénoval starší dorost a Martin nebyl na Tempu a mstít se desetiletým klukům není asi košer, každopádně další loket do hlavy na Martinově hřišti přišel posléze a opět bez potrestání. Každopádně nás může těšit, že kluky to nezlomilo, a tak po první čtvrtině bylo celkové skóre 6:6. Na jednom hřišti jsme po poločase vedli 6:5, po třetí části bylo vyrovnaných 7:7, druhé hřiště začalo ztrácet, a tak po 39 minutách prohrávali kluci 10:4 (třetiny 3:5, 1:4 a 0:1).

Bohužel v poslední čtvrtině nám došly psychické síly, kluci po hloupých gólech zápas prakticky vzdali a výsledkem bylo hrozivé skóre posledního dějství v poměru 1:13 (1:6 a 0:7). Je tedy třeba zapracovat nejen na herních dovednostech, ale také na mysli kluků, potřebujeme udělat z hráčů "vítězné typy".

Zápasy:

FK Admira Praha - FC Tempo Praha 30:12

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:22)