FC Tempo Praha

Přijměte pozvání na Tempácký ples

22.10.2014 22:46   redakce  

Již dvanáctý Tempácký ples se letos uskuteční v sobotu 13. prosince 2014 od 19 hodin v KC Novodvorská.

Vážení sportovní přátelé, milí Tempáci,

ačkoliv podzimní část fotbalové sezony ještě zdaleka nekončí, rádi bychom Vás již nyní informovali, že tradiční Tempácký ples se letos uskuteční v sobotu 13. prosince 2014 od 19 hodin v KC Novodvorská.

I když oficiální plakáty jsou ještě ve výrobě, využíváme této formy, neboť bychom byli velmi rádi, pokud byste si udělali čas a přijali naše pozvání. Abyste se přišli pobavit v lehce slavnostní atmosféře provázející oceňování nejlepších hráčů jednotlivých týmů, pořešit i nefotbalové otázky, zatancovat si a pobavit se. Věříme, že stejně jako v uplynulých letech bude ples dobrou příležitostí k utužení rodičovských kolektivů jednotlivých týmů a že termín před začátkem předvánočního shonu bude v tomto směru vhodnou příležitostí strávit příjemný večer. I když předběžný program plesu najdete na konci článku, připomínám, že na místě bude opět připravena tombola, která vedle množství tempáckých suvenýrů opět nabídne také atraktivní hlavní ceny, jako byly v minulosti televize či horská kola.

Nejlepší formou, jak si objednat lístky tak, abyste se svými blízkými seděli pospolu či v rámci týmu obsadili sousední stoly, je hromadné objednání lístků prostřednictvím Vašich vedoucích či trenérů. Lístky budou jako obvykle k dostání u Petra Dedka (tel. 606 855 136). Také cena zůstává stejná (250,- Kč v předprodeji, 300,- Kč na místě) a doufáme, že opět všechny zmizí „v předprodeji“ a bude beznadějně vyprodáno. Proto určitě neváhejte!

Jelikož je Tempácký ples „naší“ akcí, záleží jen na nás, jaký si ho uděláme. Pokud byste měli ve svém okolí kohokoliv (děti i dospělé), pro koho by mohl být náš ples vhodnou příležitostí k prezentaci nějaké zajímavé aktivity, například taneční, artistická či jiná kulturní vystoupení, budeme rádi za takovou informaci a zprostředkování kontaktu. Tempácké publikum bude jistě jako tradičně vděčné a rovněž pro vystupující by mohl být náš ples vhodnou formou prezentace. 

Na viděnou na plese i před ním se těší…

Jiří Trunečka
předseda VV FC Tempo Praha


Program plesu:

19.00    Zahájení

Vyhlášení nejlepších hráčů starší přípravky A

Vyhlášení nejlepších hráči žákovských týmů

Vyhlášení nejlepších hráčů týmů dorostů

Vyhlášení nejlepších mužů, trenéra roku a jedenáctky roku

Soutěže a Tombola