FC Tempo Praha

Muži B: Šokující závěr zápasu

28.10.2014 21:05   Ondřej Stejskal  

Kdo neviděl neuvěří, Tempo vedlo nad ČZU ještě v 87. minutě 3:2, přesto dokázalo prohrát.

Tempo nastoupilo v nejsilnější možné sestavě, ze začátku to sice vypadalo na bídu a utrpení jako v předešlých zápasech, ale opak byl pravdou. Tempo sice jako první inkasovalo, ale nepoložilo nás to, dokázali jsme vyrovnat na 1:1 po chybě hostujícího golmana, který pustil míč před sebe a Žalud do odkryté brány srovnal výsledek. Před koncem poločasu hosté z ojedinělého rohu zvýšili na 1:2, klasický gól do šatny. Tempo tlačilo, ale v první půli nebylo schopně využít své šance.

V šatně jsme si řekli pár věcí co zlepšit, hlavně jsme se nabudili a řekli, že dnes musíme vyhrát, tak jsme se k tomu postavili jako tým a druhý poločas opravdu hostující hráči odvraceli jeden útok za druhým, jen nemohoucnost domácích borců nevedla k touženému vyrovnání, spálili jsme několik výborných šancí, poté srovnal konečně Dedek na 2:2 a byli jsme na koni. Když Stejskal trefil z přímého kopu jen spojnici tyčí, vypadlo to že zápas takhle skončí, jenže neskončil, dnes výborně hrající a hlavně bojující Varecha se prodral po levé straně, před bránu poslal prudký centr a byl z toho vlastní gól, to byla 83. minuta.

Pak se dělo, co je pro všechny Tempáky nepochopitelné. Celý druhý poločas jsme hostující tým k ničemu nepustili, vedly jsme 3:2, 4 minuty do konce, většina týmů by si to pohlídala, ale  my ne. V 89. minutě hosté vyrovnali na 3:3, kdy Tempo nepochopitelně zalezlo před své vápno a chtělo ubránit výsledek. Pak přišla 90. minuta a penaltový zákrok gólmana Dvořáka a obrat byl dokonán.

Nepochopitelný konec Tempo odsunul na poslední příčku tabulky a budeme se muset hodně snažit, abychom se odpoutali od pásma sestupu.

Zápasy:

FC Tempo Praha B - ČZU Praha 3:4 (1:2)