FC Tempo Praha

U19: Vydřená výhra s Aritmou

13.11.2014 19:04   Lukáš Kafka  

V boji o každý centimetr hřiště tým podržel brankář Opletal.

V posledním podzimním utkání na domácím hřišti jsme přivítali Aritmu. Tabulkově šlo o jednoho ze slabších soupeřů, a tak jsme mohli reálně pomýšlet na body.

Zápas se hrál na hlavní travnaté ploše, která už byla díky podzimnímu počasí měkčí. Spousta hráčů měla na tento terén nekvalitní obutí, a tak oboustranně vázla kombinace. Ze zápasu se tak stal spíše boj o každý centimetr. Šance se proto vytvářely spíše po chybách, ale z žádné do poločasu branka nepadla.

Ve druhé půli se obraz hry nezměnil, a tak bylo čím dál jasnější, že kdo dá první branku, tak v zápase určitě neprohraje. Po hodině hry jsme udělali výrazný krok k zisku bodů. Mára se totiž za vápnem opřel do míče a překvapil brankáře hostí střelou mezi nohy - 1:0. Překvapenému soupeři jsme vzápětí Benítem vrazili další úder - 2:0. Od toho okamžiku jsme se více stáhli, a soupeř se tak tlačil více do útoku. I díky vynikajícímu Oplíkovi se však Aritma do konce zápasu prosadit nedokázala.

Podařilo se nám tak po delší době naplno bodovat. Je však nutné tyto body potvrdit v posledním podzimním utkání na půdě Stodůlek.

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Aritma Praha 2:0 (0:0)