FC Tempo Praha

U15: Nejtěsnější porážka s Motorletem

15.11.2014 12:45   Jaroslav Teplan   Ondrej Jusko  

Přes prohru 0:1 našli trenéři na hře Tempa hodně pozitiv.

V neděli 9.11. jsme se utkali v odvetném utkání s týmem Motorletu, naposledy v tomto roce na přírodní trávě. První poločas přinesl kvalitní fotbal z obou stran, kdy se oba týmy snažily hrát konstruktivně již od brankáře. Hrálo se ovšem mezi šestnáctkami, ale byla k vidění kvalitní převzetí míče, odskočení si pro míč či snaha o rychlý protiútok. Dostali jsme se do tří silných střeleckých příležitostí, které se nám však nepodařilo úspěšně proměnit. Na konec se soupeři podařilo vstřelit branku z ojedinělé šance v prvním poločase zpoza pokutového území.

Ve druhém poločase výrazně ubylo kvalitních herních činností jednotlivce a fotbal se spíše změnil v řadu osobních soubojů, které jsme prohrávali. Soupeř nás v některých pasážích dostal pod obrovský tlak, který však k žádné brance nevedl. V dalším průběhu hry již žádná branka nepadla, a soupeř tak zvítězil o jednu branku.

V utkání bylo k vidění několik silných herních dovedností a individuálních výkonů od hráčů našeho týmu. Můžeme zde mluvit, že jsme ve statickém výsledku podlehli 0:1, ale v dynamickém výsledku, kde sledujeme provedení jednotlivých herních činností jednotlivce jsme se opět výrazně posunuli. Bohužel v utkání se vyskytly, a velmi negativní, postoje hráčů, když si dělali na hřišti, co chtěli. Věříme, že se to již nebude opakovat a kluci se kvalitně připraví a namotivují na zápas s Karlovými Vary, kde prodají svoje zkušenosti a kvalitu.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Motorlet Praha 0:1 (0:1)