FC Tempo Praha

U14: Znovu sedm branek

18.3.2015 13:48   Viktor Valta  

Tempo znovu nadělovalo, tentokrát to odnesl Písek

Ve druhém jarním zápase jsme přivítali jihočeský tým FC Písek. Zápas jsme odehráli na umělé trávě v Horních Měcholupech, hřiště není moc velké, ale kluci si s tím poradili perfektně. Písek se v podzimním zápase pod vedením mladých trenérů prezentoval velmi pohledným kombinačním fotbalem, bohužel se změnou trenérů se změnil i styl hry.

Do zápasu jsme vstoupili aktivně, již od první minuty jsme diktovali tempo zápasu a soupeře do šancí příliš nepouštěli. Bylo pro nás trochu obtížné neustále dostávat hru, ze soupeřem nakopávaných míčů, na zem. V prvním poločase jsme si kvalitní hrou vypracovali mnou brankových příležitostí, ze kterých jsme zásluhou dvakrát Adama Vlasáka a Karla Vejvody vstřelili tři branky. Za zmínku určitě stojí i tři střely velmi aktivního Jakuba Škobise, který byl namlsán gólem proti Žižkovu, a nádherná střela z dálky do břevna v podání Jáchyma Jalůvky.

Ve druhém poločase jsme nepolevil a přidali další čtyři branky, o které se postarali Adamové Vlasák a Vakoč, Štěpán Sedlář a Karel Vejvoda. Zároveň velkou pochvalu zaslouží i Svatopluk Plíšek, který se na brankách podílel pěti asistencemi, bohužel v následujícím zápase v Rokycanech nám bude chybět, jelikož si v pondělí na tréninku nešťastně zlomil ruku.

V Rokycanech hrajeme v sobotu od 11:45, přestože je to daleko, neváhejte a pojeďte nás podpořit, bojujeme o 2. místo a budeme vás potřebovat.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FC Písek 7:2 (3:1)