FC Tempo Praha

Začal Měsíc náborů, na Tempu 19.5.

7.5.2015 0:12   redakce  

V úterý 19.5. se do náborové akce fotbalové asociace zapojí i náš klub pořádáním dětského fotbalového festivalu Tempo v tempu.

"Měsíc náborů" mladých fotbalistů a fotbalistek odstartoval v pátek 1. května a po celý tento měsíc budou po České republice probíhat náborové akce, které by měly k fotbalu přivést stovky nových malých chlapců i dívek.

FAČR v květnu podpoří materiálně i finančně až 80 náborových akcí, které budou organizovány jako sportovní festivaly pro děti z mateřských a základní škol. Děti si na těchto akcích budou moci vyzkoušet různé druhy pohybových dovedností, zahrát si fotbal se svými kamarády, obdrží drobné dárky, ale hlavně budou mít možnost poznat, jak zábavný pohyb může být a budou mít možnost stát se novým členem Fotbalové asociace České republiky.

Náborové akce v tomto formátu proběhly už v září roku 2014, kdy proběhlo 74 velkých akcí podpořených FAČR, které postupně navštívilo neuvěřitelných 11 300 dětí. Tyto a další desítky akcí, které si kluby organizovaly po vlastní linii, se členská základna mládeže ve věku 5 až 19 let navýšila o skvělých 9 100 nových členů. Nejvíce dětí pak přibylo ve věku 7 let, k čemuž jistě přispěl i iniciační balíček se sportovním vybavením od firmy PUMA, které děti v tomto věku obdržely.



Na Tempu se akce uskuteční v úterý 19.5. a na hřišti se vystřídají nejprve děti z mateřských škol, následovat je budou děti z družin základních škol a nakonec i neorganizovaní zájemci. Časový program najdete v přiloženém plakátu.