FC Tempo Praha

Dvě stovky dětí na tempáckém náboru

20.5.2015 21:26  

Na Tempu se konala akce v rámci Měsíce náborů FAČR.

V úterý 19.5.2015 se konala v areálu FC Tempo Praha náborová akce Tempo v tempu - sportovní festival pro děti v rámci Měsíce náborů FAČR.

Sportovní festival byl rozdělen do tří fází:
1. sportovní festival pro děti z mateřských škol
2. sportovní festival pro děti z družin základních škol
3. náborová akce pro veřejnost

Tempo v tempu 2015 - akce v rámci Měsíce náborů Tempo v tempu 2015 - akce v rámci Měsíce náborů
Od rána jsme se všichni dívali na oblohu a věřili, že nám počasí bude přát, aby se akce mohla uskutečnit. Naštěstí jen párkrát lehce káplo, a tak sportovní festival mohl proběhnout v plné parádě.

Sportovní festival probíhal po celý den a zúčastnilo se ho na 200 dětí předškolního věku, 1. a 2. tříd.

Děti si v průběhu dne mohly vyzkoušet zajet dráhu formule 1, obrat zlého zlobra o poklad, utéct před žralokem či zkusit vstřelit svůj první gól, trefit se tenisákem do vyznačeného prostoru a hlavně si zahrát "opravdový" fotbal.

Děti byly v pohybu hodinu a půl, při níž předváděly své nejlepší výkony s velikým zaujetím a nadšením pro danou činnost.

Na závěr byly děti odměněny velkou zlatou medailí, sladkými drobnostmi a dopisem pro rodiče, který zve k vyzkoušení fotbalového tréninku s věkově příslušným týmem FC Tempo Praha.

Sportovní akce se vydařila a děti odcházely spokojené a s úsměvem na tváři. Paní učitelky byly nadšené a akci hodnotily pozitivně s dodatkem, že takových by bylo potřeba více. Nikdo z dětí se nenudil a všechny byly vtažené do činnosti a za to patří především všem organizátorům velký dík.

Akce Měsíc náborů, podpořená ze strany FAČR a PFS, jednoznačně splnila svůj účel, tedy přilákat další děti do našeho sportovního areálu, a je teď jen na nich a rodičích, zda svoji návštěvu zopakují a rozšíří přípravkové týmy FC Tempo Praha.