FC Tempo Praha

Tempácké prázdniny, den první

27.7.2015 23:16   Jaroslav Teplan   Petr Havlíček  

Odstartoval první ze tří tempáckých prázdninových kempů.

Nedočkavé děti postupně docházely do areálu v průběhu rána, kdy probíhala prezentace všech účastníků našeho prvního kempu pod záštitou klubu FC Tempo Praha. Nakonec se sešla necelá čtyřicítka dětí, která takřka hned po předání vyběhla s trenéry na hřiště a vrhla se na nutné, ale rozhodně zábavné seznamování dětí s trenéry a mezi sebou. 

Po úvodních pohybových hrách jsme se pustili do prvního tréninku. Ten volně navazoval na předchozí pohybové aktivity a kromě her zaměřených na vedení míče byly jeho součástí také nesmírně oblíbený fotbal a judo. Ještě před obědem vyrazila rozžhavená smečka do stínu Lhoteckého lesa, kde si vyzkoušela obratnost a rovnováhu na přírodních překážkách. Někdy jsme to měli o fous, že jsme nezahučeli do potoka:-). O výživnosti dopoledního programu svědčí i počet vydaných kopečků rizota, kdy si velká část strávníků přišla pro přídavek.

Krátká polední pauza byla vyplněna losováním kempové Ligy Mistrů. Nejprve bylo z osudí vytaženo složení týmů a poté, co se jednotlivé trojičky shodly na názvu týmu, tak jsme se dozvěděli rovněž složení základních skupin. A protože hra je nejlepší učitel, hned se šlo na věc. Na šesti hřištích proti sobě nastupovaly slavné evropské i tuzemské týmy a až do šestnácté hodiny se s chutí hrálo, nabíhalo, kličkovalo a střílelo a přitom nám nevadily ani kapky deště, které nás příjemně osvěžily… a v podobném duchu budeme pokračovat hned zítra!

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:7)