FC Tempo Praha

Muži B: Vydařená generálka

2.9.2015 17:48   Ondřej Stejskal  

Benfika v přípravě vyhrála 5:1 na Šeberově.

První a zároveň poslední přípravné utkání jsme odehráli na hřišti Šeberova. V šatně se nás sešlo více než obvykle, taktické pokyny jsme si řekli více než dopodrobna a šlo se na věc.

Nevěděli jsme, co od utkání čekat po sestupu z I.B třídy, a tak jsme začali hned od úvodního hvizdu soupeře napadat hned od rozehrávky a tento tah se nám vydařil. Měli jsme převahu ve středu hřiště, kombinačně jsme na tom byli lépe než náš soupeř, jen ta kvalita v předfinální a finální fázi trochu pokulhávala, ale když se po půlhodině trefil Dedek, tak nám to dodalo klid na kopačky. Vzápětí sice domácí srovnali po krásné akci na 1:1, ale nebylo jim to nic platné. 

Druhý poločas začal, jak ten první skončil. Musím uznat, že dnes i za úmorného vedra jsme hráli velmi aktivně. Domácí odpadli po fyzické stránce a my jsme přebrali až do konce zápasu iniciativu. Byli jsme efektivnější v zakončení, a tak z toho byl výsledek 1:5.

Musím uznat, že pokud budeme hrát takhle každý zápas, tak je v našich silách vrátit se zpět o soutěž výše, kam určitě patříme.

Zápasy:

AFK Olympia Šeberov - FC Tempo Praha B 1:5 (1:1)