FC Tempo Praha

Nejlepší hráči FC Tempo Praha za rok 2010

6.12.2010 9:29   Libor Koubek  

Zaplněný sál Hotelu Dum vzdával hold nejlepším hráčům končícího roku.

Stalo se již tradicí, že vyhlašování tří nejlepších hráčů lhoteckých týmů provází slavnostní atmosféra Tempáckého plesu. Fotbalisté zvolení trenéry a vedoucími týmů přebírali diplomy a drobné ceny. Nezbývá, než připojit gratulaci a přání, aby získaná ocenění jejich držitelé potvrdili v novém roce také na hřišti.

Cena za nejlepšího střelce sezóny 2009/10 byla udělena Vojtěchu Vejšickému, který 52 branek nastřílel za týmy mladších žáků A a B.

Nejlepší hráči FC Tempo Praha za rok 2010:

Muži: Jan Kočí, Jan Kuchař, Michal Vrba
Svěřenci trenéra Libora Kollera na jaře utekly Královicím do pražského přeboru a v něm na počátku soutěže šokovali pěti výhrami v řadě celou Prahu. Také druhé místo, na kterém Tempo přezimuje, lze označit za překvapivé a určitě skvělé.

Starší dorost: Michal Hájek, Jakub Klípa, Ondřej Stejskal
Starší dorost pod vedením Richarda Klípy na jaře porazil Stodůlky i Střešovice a postoupil do přeboru. V něm ale kluci svého trenéra zlobili natolik, že to s nimi nevydržel. U fotbalu bohužel nevydrželi ani někteří starší dorostenci, takže se jejich torzo doplnilo mladším dorostem a pod vedením trenéra Flakse se budou snažit soutěž zachránit.

Mladší dorost A: David Horn, David Kristek, Jan Škopek
Kluci na jaře vybojovali postup do přeboru mladšího dorostu a nyní, v polovině soutěže, přebor mladšího dorostu vedou. Není co dodat.

Mladší dorost B: Radek Geissler, Václav Kalina, Martin Polívka
Svěřenci trenéra Dušana Jantola na jaře na poslední chvíli v nesmírně dramatické soutěži zachránili přebor starších žáků a na jaře suverénně vedou I. třídu soutěže mladšího dorostu.

Starší žáci A: Martin Barda, Tomáš Klíma, Ondřej Šváb
Svěřenci trenéra Jiří Šak nemají vůbec snadnou úlohu, neboť musí hájit příslušnost Tempa mezi nejlepšími pražskými celky. Klukům to sice chvilku trvalo, než si na soutěž zvykli, ale v druhé části soutěže zabrali a patří jim devátá příčka.

Starší žáci B: Tomáš Mach, Matěj Štěpánek, Marek Veselý
Také starší žáky B vede v letošní sezóně trenér Jiří Šak a jeho svěřenci dokázali na jaře ještě mezi mladšími žáky nečekaně postoupit do nejvyšší pražské soutěže a nyní se mezi staršími žáky seznamují se staršími soupeří a sbírají další cenné zkušenosti.

Mladší žáci A: David Jelínek, Daniel Píro, Pavel Slavíček
Pod vedením trenéra Michala Netušila kluci bojují v pražském přeboru mladších žáků, což je na Tempu poprvé po více než deseti letech. Možná i proto se kluci na podzim v soutěži trochu hledali, ale všichni na Tempu věří, že s jarním zlepšením přijdou i další vítězství a posun v tabulce.

Mladší žáci B: Denis Hozák, Jiří Kopeš, Jan Voborský
Svěřenci trenéra Michala Hozáka na jaře letošního roku ještě v soutěži starších přípravek pro Tempo zachraňovali pražský přebor. Nyní hrají mezi mladšími žáky většinou proti starším soupeřům a ani tak si nevedou špatně. V polovině soutěže jim patří sedmé místo.

Starší přípravka A: Dominik Holub, Jan Polívka, Martin Richter
Svěřenci trenéra Petra Kamitze, kteří Tempo reprezentují v přeboru starší přípravek, si v roce 2010 na své konto mimo jiných úspěchů připsali také historicky první vítězství Tempa v domácím turnaji Tempo cup, když ve finále porazili Baník Most.

Starší přípravka B: Lukáš Hroník, Martin Pytlíček, Štěpán Sedlář
Svěřenci trenéra Lukáše Michla na jaře dosáhli největšího úspěchu Tempo za poslední roky, když ještě v kategorii mladší přípravky obsadili v pražském přeboru krásné třetí místo hned za Spartou a Slavii.
 
Nejlepší fotbalisté tří mladších přípravek byli vyhlášeni na Mikulášské besídce v pátek 3. prosince.

Mladší přípravka A: Antonín Kinský, Vojtěch Kučera, Martin Matys

Mladší přípravka B: Pavel Krýda, Daniel Michl, Vojtěch Panc

Mladší přípravka C: Roman Dostál, Michal Novák, Martin Sobotka

Nejlepší střelec sezóny 2009/10: Vojtěch Vejšický (Mladší žáci A + Mladší žáci B) - 52 branek 
Na druhém místě se v celoklubové tabulce střelců umístil mladší dorostenec David Horn (36 branek) a o pomyslnou bronzovou příčku se s dvaceti devíti zásahy dělí Daniel France (starší dorost), mladší žák Štěpán Kuriš a Daniel Michl, který pálil v Mini cupu za mladší přípravku C.

Osoby:

Michal Hájek
Jakub Klípa
Jan Kočí
Jan Kuchař
Ondřej Stejskal
Michal Vrba
Radek Geissler
David Horn
David Kristek
Martin Polívka
Jan Škopek
Václav Kalina
Martin Barda
Tomáš Klíma
Tomáš Mach
Matěj Štěpánek
Ondřej Šváb
Marek Veselý
Denis Hozák
David Jelínek
Jiří Kopeš
Daniel Píro
Pavel Slavíček
Jan Voborský
Dominik Holub
Lukáš Hroník
Jan Polívka
Martin Pytlíček
Martin Richter
Štěpán Sedlář
Roman Dostál
Antonín Kinský
Pavel Krýda
Vojtěch Kučera
Martin Matys
Daniel Michl
Michal Novák
Vojtěch Panc
Martin Sobotka
Vojtěch Vejšický

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:14)