FC Tempo Praha

U17: Neúspěch v koncovce

6.10.2015 20:00   Ondrej Jusko  

V utkání na Zličíně se bohužel zranil Jan Polívka, a tak mu přejeme brzké uzdravení!

V tomhle utkání jsme si vypracovali a dostali se do poměrně slušných předfinálních a finálních akcí. Avšak v jejich proměňování nejsme pořád úspěšní. Ve snaze skórovat jsme se ve druhém poločase více tlačili směrem dopředu, což využil soupeř a ke gólu z prvního poločasu přidal další dvě branky, čím stanovil konečný výsledek 3:0. Domácí tým disponoval rychlým a technickým útočníkem, který zaměstnával poměrně často naši obranu. Jsem velice rád, že díky tomu si mohli kluci v obranné činnosti zažít herní situace v mnohem vyšší dynamice a že si s tím dokázali vcelku úspěšně poradit.

I když to postavení v tabulce nijak neovlivní, naše předvedená hra byla mnohem "fotbalovější". Kluci i po těžkých soubojích byli schopni se prosadit v činnostech 1vs1. Mezihra byla podpořená nabídkou a odskočením, co se projevilo především na konstruktivním držení míče. Soupeř se v tomhle utkání prezentoval spíše agresivitou, přehnanou bojovností, komentováním soupeře, rozhodčího (který to bohužel v určitých momentech nezvládal), a místy i výměnou názorů s diváky. Naštěstí si kluci nechali poradit a nenechali se strhnout "nepřátelskou" atmosférou, která doprovázela celé utkání. I takové zápasy a tak těžká konfrontace nás můžou posunout o krůček dál, pokud se nenecháme vyvést z koncentrace, za co bych chtěl kluky pochválit.

Bohužel v tomhle utkání (ne vinou soupeře) se nám dlouhodobě zranil Honza Polívka. Touhle cestou mu přejeme brzké uzdravení!

Zápasy:

FC Zličín - FC Tempo Praha 3:0 (1:0)