FC Tempo Praha

U19: Čtyřka na Aritmě

21.11.2015 15:24   Michal Netušil  

Tempákům se nepovedla druhá polovina podzimní části.

V posledním kole podzimní části přeboru jsme přijeli odehrát utkání na Aritmu. Sezónu bych rozdělil do dvou částí. První polovina byla úspěšná. To jsme byli schopni sbírat body i proti proti celkům z horní části tabulky. Naše hra byla dobrá a kluci se v každém zápase dokázali vyždímat z posledních sil. Bohužel druhá část sezóny se nám vůbec nepodařila. Naším laxním přístupem jsme dovolili našim soupeřům lehce nás obírat o body. V posledním zápase jsme si chtěli aspoň trochu spravit chuť, a tak jsme chtěli zvítězit proti Aritmě.

Zápas se hrál za pochmurného počasí a za velkého větru. Od soupeře jsme čekali, že bude dobře technicky vybavený a tomu jsme přizpůsobili taktiku. Kluky jsme nabádali, aby hráli v zataženém a kompaktním bloku a tím nedovolili Aritmě dostávat se do zakončení. Docela se nám to i dařilo, ale jakmile se nám naskytla možnost zaútočit, tak jsme si málo dovolili v přechodu 1vs1, to bylo pro náš úspěch klíčové. V prvním poločase jsme si nedokázali vytvořit žádnou brankovou příležitost. Naopak domácí se dostali k několika slibným šancím. Naše štěstí spočívalo v tom, že se Aritma prosadila pouze jednou. Do poločasové přestávky jsme šli s jednobrankovým mankem.

Do druhého poločasu jsme kluky nabádali, aby si více dovolili v útočné fázi a také jsme více vysunuli presink, to se nám dařilo a jenom škoda, že naší zlepšenou hru jsme nepřetavili ve vstřelení branky. naopak to byli domácí, kterým se podařilo vstřelit druhou branku. to nám zlomilo vaz a od té chvíle jsme byli odevzdaní. Aritma do konce zápasu přidala ještě dvě branky, a tak zaslouženě zvítězila 4:0.

V zimní přípravě budeme muset hodně zapracovat na spoustě herních činností a budeme doufat, že se nám jarní část vydaří lépe.

Zápasy:

SK Aritma Praha - FC Tempo Praha 4:0 (1:0)