FC Tempo Praha

U15: Škoda ztráty na závěr

24.11.2015 14:43   Viktor Valta  

Tempo v posledním podzimním kole podlehlo Kladnu.

O víkendu jsme sehráli poslední zápas, kdy jsme na UMT v Měcholupech přivítali Kladno. Hosté v několika posledních zápasech šli velmi výkonnostně nahoru. Přesto jsme šli do zápasu s jasným cílem vyhrát.

V základní sestavě oproti zápasu s Bohemkou došlo pouze k jedné změně, kdy Honza Štěpánek nahradil Jakuba Škobise. Utkání začalo ve svižném tempu s šancemi na obou stranách. My jsme dokázali druhou velkou šanci zápasu hned proměnit, a tak jsme šli díky Adamovi Vlasákovi do vedení 1:0. To ovšem nevydrželo dlouho, po chybě na levé straně obrany Kladno srovnalo. To nás ale neovlivnilo a dále jsme Kladno přehrávali a vypracovávali si jednu šanci za druhou, bohužel Vejvoda, Vlasák a Štěpánek své šance nevyužili. A tak přišel před poločasem moment, kdy Kladno z nenápadné kombinace šlo krásnou střelou z dálky do poločasového vedení 2:1.

Během přestávky jsme si řekli, co musíme zlepšit a jak budeme chtít hrát v druhém poločase. To se ovšem nenaplnilo, obrana kupila obrovské chyby, které Kladno snadno proměnilo ve vedení 4:1. Tím se dostalo do psychické pohody a začalo nás absolutně přehrávat. My jsme se v druhém poločase bohužel na nic nezmohli, a tak utkání zaslouženě vyhrálo Kladno 4:1. Tímto jsem uzavřeli naše podzimní vystoupení v žákovské lize.

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Kladno 1:4 (1:2)