FC Tempo Praha

13.Tempácký ples v sobotu 16.ledna

25.11.2015 11:11   redakce  

Místem konání bude tradičně sál Kulturního centra Novodvorská.

Vážení sportovní přátelé, milí Tempáci,

Moderátor Jaroslav Teplan Moderátor Jaroslav Teplan
rádi bychom Vás již nyní informovali, že 13. Tempácký ples se uskuteční v sobotu 16. ledna 2015 od 19 hodin v KC Novodvorská.I když oficiální plakáty jsou ještě ve výrobě, využíváme této formy, neboť bychom byli velmi rádi, pokud byste si udělali čas a přijali naše pozvání. Abyste se přišli pobavit v lehce slavnostní atmosféře provázející oceňování nejlepších hráčů jednotlivých týmů, pořešit i nefotbalové otázky, zatancovat si a pobavit se. Věříme, že stejně jako v uplynulých letech bude ples dobrou příležitostí k utužení rodičovských kolektivů jednotlivých týmů a že termín až po vánočním shonu bude v tomto směru vhodnou příležitostí strávit příjemný večer. I když předběžný program plesu najdete na konci článku, připomínám, že na místě bude opět připravena tombola, která vedle množství tempáckých suvenýrů opět nabídne také atraktivní hlavní ceny, jako byly v minulosti televize či horská kola.

Nejlepší formou, jak si objednat lístky tak, abyste se svými blízkými seděli pospolu či v rámci týmu obsadili sousední stoly, je hromadné objednání lístků prostřednictvím Vašich vedoucích či trenérů. Lístky budou jako obvykle k dostání u Petra Dedka (tel. 606 855 136). Také cena zůstává stejná (250,- Kč v předprodeji, 300,- Kč na místě) a doufáme, že opět všechny zmizí „v předprodeji“ a bude beznadějně vyprodáno. Proto určitě neváhejte!

Jelikož je Tempácký ples „naší“ akcí, záleží jen na nás, jaký si ho uděláme. Pokud byste měli ve svém okolí kohokoliv (děti i dospělé), pro koho by mohl být náš ples vhodnou příležitostí k prezentaci nějaké zajímavé aktivity, například taneční, artistická či jiná kulturní vystoupení, budeme rádi za takovou informaci a zprostředkování kontaktu. Tempácké publikum bude jistě jako tradičně vděčné a rovněž pro vystupující by mohl být náš ples vhodnou formou prezentace.  

Na viděnou na plese i před ním se těší… 

Jiří Trunečka
předseda VV FC Tempo Praha

Program plesu:
19.00 Zahájení
Vyhlášení nejlepších hráčů starší přípravky
Vyhlášení nejlepších hráči žákovských týmů
Vyhlášení nejlepších hráčů týmů dorostů
Vyhlášení nejlepších mužů, trenéra roku a jedenáctky roku
Soutěže a Tombola

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:36)