FC Tempo Praha

U15: Hodnocení podzimu

26.11.2015 20:36   Viktor Valta  

Tempáci předvedli parádní podzimní jízdu.

Příprava na novou sezonu začala již v červenci tradičním soustředěním v Nymburce. Do první části sezony jsme šli s jasným cílem dostat se do první šestice, a tím pádem i do play off o postup do elitní skupiny. Dalším cílem bylo předvádět ofenzivní kombinační fotbal se spoustou vstřelených gólů.

U15 - 2015/16 U15 - 2015/16
Do sezony jsme již tradičně vstoupili prohrou, ale poté následovala série čtyř výher, během níž jsme porazili vedoucí Bohemku 4:1. Tuto sérii ukončila až smolná prohra s Motorletem na penalty, kterou jsme jim o 11 dní později vrátili vysokou výhrou 7:3. Poté jsme dokázali vyhrát následujících 8 zápasů v řadě. Tato fantastická jízda skončila až po vyrovnané bitvě s Bohemkou, kdy jsme padli na penalty. Smolnou kaňkou podzimní sezony je závěrečná domácí prohra s Kladnem.

Stanovené cíle jsme stoprocentně naplnili, i když předváděná hra občas nebyla úplně ideální. Přestože jsme se potýkali s větším množstvím zranění u klíčových hráčů, vstřelili jsme 51 gólů (3.nejlepší) a obdrželi jsme 22 gólů (4.nejlepší). Nejlepším střelcem podzimu byl Adam Vlasák s 21 góly, nejvíce asistencí měl Štěpán Sedlář - 10. Podařilo se nám získat 39 bodů, a s předstihem si tak zajistit postup do lepší nadstavbové skupiny. Ve zbývajících čtyřech zápasech budeme usilovat o dvanáct bodů s týmy ze spodku tabulky, které se pravděpodobně nebudou již započítávat do jarní části a tím pádem bychom se v redukovaném pořadí měli posunout na 2. místo za vedoucí Bohemku, kterou budeme chtít během jara ještě hodně potrápit v boji o baráž do elitní skupiny žákovské ligy.

Na závěr bych chtěl poděkovat všem klukům. Vaše výkony byly parádní, ale nespokojme se s tím a makejme víc! Dále bych chtěl poděkovat vedení FC Tempo Praha za vytváření dobrých podmínek k trénování a hraní, poděkování patří také rodičům, kteří nás celou dobu podporují a mají s námi trpělivost. Díky vám všem jsme společně s kluky a realizačním týmem dosáhli těchto skvělých výsledků.