FC Tempo Praha

U7: Přínosné zápasy se Slavií a Žižkovem

4.2.2016 11:21   Daniel Kraft  

Utkání se hrála v hale na Pankráci.

V neděli 31. ledna se náš B tým utkal v hale tělovýchovné jednoty Pankrác s Viktorií Žižkov a po nich si to na stejné palubovce rozdalo naše áčko s malými Slávisty.

V prvním případě se hrálo formátem 3 vs 3 na dvou hřištích zároveň. Hrálo se 6 x 15 minut, takže si každý odehrál skutečně slušnou porci času. Utkání byla svižná a velice vyrovnaná. Kluci se velmi často potkávali s míčem, sváděli mnoho soubojů a také padala spousta gólů. Měli jsme s trenéry velkou radost, jakým způsobem kluci dokázali celou dobu makat. Potěšující je pro nás zároveň fakt, že se chlapci přestávají zbrkle zbavovat míče, více se na hru soustředí a navzájem se na hřišti začínají lépe vnímat.

Kluci, kteří nastoupili do druhého utkání proti Slavii, měli velmi náročnou práci, protože Slávisté hráli velmi dobře. Hrálo se na celou plochu tělocvičny 4+1. Tempo utkání bylo velmi rychlé a kluci s tím měli poměrně problémy. Individuální vybavenost soupeře několikrát naše kluky překvapila, a proto jsme také inkasovali několik branek. Naši Tempáci se však jen tak nedali a tvrdě bojovali. I nám se podařilo nastřílet góly a soupeře mnohdy přehrát. Hra se místy přelévala ze strany na stranu a měla vskutku rychlý spád. Tento zápas byl pro nás trenéry i pro kluky přínosem. Se soupeři typu Slavie se chceme poměřovat, takže vzájemné souboje jsou určitě na místě. 

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Viktoria Žižkov
FC Tempo Praha - SK Slavia Praha