FC Tempo Praha

U10: Jednoduše inkasujeme

25.5.2016 9:42   Dominik Kadlec  

Po dobrém úvodu jarní sezony asi přišlo lehké uspokojení.

V týdnu 16. - 22.5. jsme měli trochu upravený program, v pondělí jsme sehráli přáteláček s našimi 07, ve středu doma mistrák s Duklou a kluci dostali druhý volný víkend v řadě. Kromě toho jsme v úterý a ve čtvrtek trénovali.

Již v pondělním utkání s 07 jsme měli z výkonu rozpačité dojmy a to se bohužel potvrdilo i v utkání s Duklou. Ze začátku jara se nám poměrně dařilo, od výhry nad Žižkovem nás ale postihlo možná lehké uspokojení a výkony nebyly v poslední době takové. Byť se v utkání objevují od kluků dobré věci, tak ne v takové míře jako v utkáních předtím, naopak velmi jednoduše dostáváme góly. S Duklou jich bylo hned několik jako přes kopírák, postupem zápasu a diskusí o tom se to zlepšovalo, ale manko z úvodních čtvrtin se dohnat nedalo. 

Většinou se některý z předňáků nechal obejít nebo vybagovat jejich obráncem, na kterého poté vystupoval zadní, kterého překonali přihrávkou po lajně a již řešili přečíslení před naší bránou, které zvládali perfektně a dávali góly. V tomto týdnu se zaměříme na lepší bránění, které by mělo vést k získání míčů a na to tedy navazující přechod v přečíslení do útoku. Budeme na to mít dva tréninky a dvě nelehká utkání - v úterý na Spartě a v neděli s Bohemkou.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Dukla Praha