FC Tempo Praha

Muži A: Vítězná přestřelka

22.6.2016 0:22   Petr Vanko  

Tempo na závěr sezony nastřílelo osm branek do přeboru postupující Dukle Jižní Město.

V posledním kole jsme na Lhotce přivítali vedoucí tým tabulky Duklu Jižní Město. Hosté měli již jistý postup do krajského přeboru a my se proti lídrovi soutěže chtěli rozloučit výhrou.

Hrál se velmi bezstarostný zápas, kdy defenzíva na obou stranách prakticky neexistovala. Do poločasu jsme dvakrát prohrávali po brankách exligového kanonýra Zelenky, který zakončoval pěkné kombinace Dukly. Neméně hezkou odpovědí byla střela do šibenice Bartáka a pak dva slepené góly Schwanka, kterými jsme se dostali do vedení. To nám vydrželo až do konce, i když brankové hody pokračovaly na obou stranách. Před pauzou ještě zvýraznil náskok Hurka do prázdné branky po přihrávce Gronycha - 4:2.

Na dostřel pak dostal hosty znovu kanonýr Zelenka, který završil svůj hattrick - 4:3, ale dlouho to o gól nezůstalo. Patrik Geissler se pak prosadil hned dvakrát a vedli jsme 6:3. Bukač pak ještě snížil, ale po brance Čecha a třetí trefě v zápase Schwanka to bylo 8:4. V poslední minutě pak korigoval skóre z penalty Hulinský a tím se divácky atraktivní přestřelka uzavřela, stejně jako letošní sezóna.

Trenér Petr Vanko: "Myslím, že výsledek hovoří za vše. Oběma týmům prakticky o nic nešlo a bezstarostnost byla vidět zejména při bránění. Nakonec jsme si docela pěkně zastříleli a určitě nás může těšit šesté vítězství v řadě. Výkon asi úplně není potřeba dlouze hodnotit a jen bych klukům chtěl popřát příjemnou dovolenou, abychom se ve formě sešli na start přípravy."

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Dukla JM 8:5 (4:2)