FC Tempo Praha

U19: Soupeř na rozehrání

15.8.2016 19:27   Michal Netušil  

Mladší dorost Vyšehradu fyzicky nestačil a dostal na Tempu deset branek.

K prvnímu přáteláku jsme si pozvali tým mladšího dorostu z Vyšehradu. Na rozehrání ideální soupeř. Přípravu jsme začali minulý týden a jelikož nás chodí málo na tréninky, tak jsme si půjčili kluky z mladšího dorostu. Kluky jsme před zápasem příliš nezatěžovali taktickými pokyny a hlavně jsme chtěli, aby nabrali fyzičku. Jak budou hrát, pro nás nebylo až tak důležité. Kluci ale hráli velmi zodpovědně a dokonce se nám dařila i kombinace. Nutno říct, že jsme byli v osobních soubojích výrazně důraznější a to nám stačilo na hladké vítězství.

Od začátku utkání jsme kluky nabádali na vysoko vytažený presink, který budeme chtít praktikovat celou sezónu. To se nám dařilo, a tak jsme Vyšehrad zatlačili na vlastní polovinu. Na první šance jsme nemuseli příliš dlouho čekat. V 8. minutě vyslal přesnou přihrávkou Petřek Balšána, který si poradil znamenitě a otevřel skóre zápasu - 1:0. O minutu později zvyšoval Arntz, kterého našel ve vápně Balšán. Od té doby byl na hřišti pouze náš tým a do poločasu nastřílel hattrick Balšán a další branku vstřelil Dvořák. Za stavu 5:0 jsme si šli odpočinout.

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Zápas jsme měli pod kontrolou a neustále jsme navyšovali skóre. Konečný stav se zastavil na dvouciferném čísle 10:0. Klukům bych chtěl poděkovat za přístup k zápasu. Musíme si ale přiznat, že jsme hráli proti soupeři o dva až tři roky mladšímu.

Další přátelák hrajeme ve středu proti Aritmě a to bude určitě mnohem těžší soupeř.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Slavoj Vyšehrad 10:0 (5:0)