FC Tempo Praha

U15: Příprava je za námi, jdeme na to

19.8.2016 13:13   Viktor Valta  

Tým U15 dokončil letní přípravné období a o víkendu jako první vstupuje do podzimní části mistrovských zápasů.

Příprava začala jíž 25. července, první týden byl lehčí, aby se hráči rozhýbali po více jak měsíční pauze. V dalším týdnu jsme vyrazili na soustředění do rekreačního střediska Irská žízeň ležícího nedaleko Třeboně. Soustředění se povedlo, naprosto splnilo jak kondiční, tak i sociální účel. Během soustředění jsme sehráli přípravné utkání proti Havlíčkovu Brodu, který jsme porazili 6:2.

V týdnu po soustředění jsme sehráli dvě přípravné utkání, v prvním jsme v kombinované sestavě prohráli s CWKS Resovia Rzeszow 1:7, hned následující den jsme těsně prohráli s Motorletem 1:2, obě utkání nám ukázala mezery v naší hře, na které jsme se v následujících dvou týdnech zaměřili.

Před posledním týdnem došlo zároveň k zúžení širokého kádru a tudíž jsme se rozloučili s Jardou Homolou, kterému přejeme mnoho úspěchů v další jeho fotbalové kariéře, zároveň na určité období odchází do Podolí Jonathan Marciano, jenž s námi ale bude absolvovat některé tréninky během podzimu.

V týmu po letní přípravě zůstávají nové posily Filip Horváth, Šimon Pařízek a Damián Viktořík. V příštím týdnu se do tréninku postupně zapojí navrátilci Ondřej Hrachovský, Mikhail Shashkin a Maksym Lytvyn, jenž je nyní v zahraničí.

Ve včerejším posledním přípravném utkání jsme jasně přehráli Vyšehrad 4:1, v zápase jsme navíc zahodili velké množství šancí, takže výsledek je pro soupeře ještě milosrdný. Na problém v koncovce se ještě dnes zaměříme v předzápasovém tréninku a zítra dopoledne v 10:00 to vypukne v utkání proti Karlovým Varům. Takže jestli nemáte plán na zítřejší dopoledne, neváhejte a přijďte nás podpořit.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FC Slovan Havlíčkův Brod 6:2 (4:0)
FC Tempo Praha - CWKS Resovia Rzeszow 1:7 (1:2)
FC Tempo Praha - FK Motorlet Praha 1:2 (1:2)
FK Slavoj Vyšehrad - FC Tempo Praha 1:4 (0:2)