FC Tempo Praha

Otevíráme Oranžové hřiště

1.9.2016 0:15   30.9.2016 14:51 Jiří Trunečka  

V úterý 4.10. se v rámci Fotbalové abecedy otevře Oranžové hřiště z Nadace ČEZ.

Se začátkem nového školního roky zve FC Tempo Praha znovu děti do svého areálu v ulici Ve Lhotce, aby si přišly zahrát a zkusit, jestli by měly chuť pravidelně sportovat. Ve středu 7. září proběhl a v úterý 4. října 2016 od 16 hodin proběhne čtrnáctý ročník akce Fotbalová abeceda určené pro děti od čtyř do dvanácti let. Tradiční soutěžní odpoledne se letos bude konat prvně na kompletně zrekonstruovaném hřišti, děti si budou moc vyzkoušet mnoho sportovních her a cvičení, připraveny jsou pro ně i drobné sladké odměny.

Součástí tradiční akce bude otevření a premiérové využití nového dětského hřiště, jehož vybudování stejně jako rekonstrukci malého hřiště s UMT podpořila Nadace ČEZ.

Oranžové dětské hřiště z Nadace ČEZ Oranžové dětské hřiště z Nadace ČEZ
FC Tempo Praha patří mezi fotbalové kluby s největší členskou základnou v celé republice. I když je Sportovním střediskem mládeže a jeho malí fotbalisté se pravidelně utkávají s nejlepšími tuzemskými týmy, myslí v Tempu také na ostatní děti. Proto klub opět otevírá několik fotbalových kroužků určených pro děti, které s fotbalem třeba jen začínají, nebo by se pravidelných tréninků nemohly účastnit z jiných, třeba časových důvodů. Fotbalové a sportovní kroužky vedou trenéři FC Tempo Praha v blízkých školách a školkách a jeden kroužek klub otevírá přímo ve svém areálu. Na Tempu si tedy své místo pro fotbal, stejně jako nové kamarády a hodné trenéry, najde každý, kdo má chuť to zkusit. 

Bližší informace o Fotbalové abecedě 2016 nebo o činnosti FC Tempo Praha můžete získat na tel. 603 860 444, 606 855 136.

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:1)