FC Tempo Praha

U13: Problémem rozehrávka

22.9.2016 19:58   Radek Dobrý  

Tempáci narazili na soupeře z nejsilnějších.

V neděli jsme zajížděli na horkou půdu do Plzně. Z předchozích vzájemných měření jsme věděli, že nás čeká zápas z kategorie nejtěžších. Do utkání jsme vstoupili dobře, když jsme se rychlou brankou dostali do vedení. Domácímu mužstvu se i přes jejich převahu v poli dlouho nedařilo překonat naše brankáře. Spalování gólových šancí Plzně však netrvalo věčně. My jsme se do střeleckých možností dostávali už jen velmi sporadicky, a tak poločasové skóre bylo 6:2.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s cílem více potrápit domácí v obraně. Bohužel nám ale začaly docházet síly a to Plzeň bez milosti využila ke střílení branek.

V dnešním utkání si kluci zamakali. Nelze nám upřít snahu a bojovnost. Obrovským problémem pro nás dnes byly rozehrávky od brány. Také se bohužel v mužstvu nenašlo více hráčů, kteří by vzali odpovědnost na sebe. Náš výkon hodně ovlivnily chyby jako špatný první dotek, přesná a prudká nahrávka, důrazné zakončení. Faktem je, že klub jako Tempo nemá možnost postavit šestnáct stejně kvalitních hráčů jako Plzeň. I přesto jsme chtěli dát možnost co nejvíce naším klukům porovnat se s takovým soupeřem.

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:9)