FC Tempo Praha

U19: Pohodový postup v poháru

23.9.2016 10:43   Michal Netušil  

Přes množství šancí Tempo zvítězilo na Libuši rozdílem jen dvou branek.

Ve středu jsme jeli na hřiště Libuše odehrát pohárové utkání. Po dobrém výkonu jsme vyhráli 0:2 a to jsme hlavně v prvním poločase spálili spoustu šancí, ale i tak jsme měli celý zápas převahu a domácím jsme dovolili jen jednou zakončit na naši branku.

Od úvodu jsme měli míč na vlastních kopačkách a diktovali jsme tempo hry. Dobře jsme kombinovali a díky tomu jsme se dostávali jednoduše k zakončení. Bohužel jsme si nedokázali srovnat mušku, někdy k tomu pomohl i terén, a tak jsme v prvním poločase nastřelili dvě břevna a další šance vychytal domácí brankář. Jedinou gólovou radost jsme měli v 17. minutě, kdy se trefil Polívka, kterého našel přesnou přihrávkou Andelt. Jedinou příležitostí domácích ke vstřelení branky byla akce po centru, která skončila na břevně. Zaslouženě jsme šli do šaten za vedení 0:1.

Ve druhém poločase tempo hry opadlo a šancí jsme si vytvořili také méně. Naštěstí jsme přidali druhou branku, o kterou se postaral Schwank. Zaslouženě jsme vyhráli 0:2 a tím postoupili do dalšího kola, kde narazíme na Aritmu.
Chtěl bych pogratulovat klukům z mladšího dorostu, kteří předvedli velmi dobrý výkon.

Zápasy:

SK Libuš 838 - FC Tempo Praha 0:2 (0:1)