FC Tempo Praha

U7: První Mini Cup na Čafce

26.9.2016 8:44   Martin Hamada  

Tempo tradičně postavilo hned tři týmy malých talentů.

V sobotu 24.9. se tým U7 účastnil prvního turnaje Mini Cup. Celkem jsme poskládali tři týmy. Za tým Tempodraci nastoupili Tomáš Kroužek, Lukáš Jánský, Daniel Novák, Jan Roubíček, Tomáš Vosecký a Adam Panenka; za tým Temposauři hráli Tomáš Šefl, Jiří Bejček, Jakub Hýbel, František Černý, Nikita Arefev, Oliver Ondica a Jakub Hrdlička.

Tyto dva týmy se velmi dobře praly s konkurencí týmů jako Viktoria Plzeň, Sparta Praha, Slavia Praha, Viktoria Žižkov a mnoha dalších. Velmi příjemným překvapením pro nás bylo, že naši kluci byli více než rovným soupeřem všem soupeřům v šikovnosti na míči a bojovnosti. Hlavně zmíněná práce s míčem a jemná motorika jsou náš hlavní cíl v momentální fázi tréninku - i přesto, budeme na sebe nároční a v nastavené práci a metodice nebudeme v žádném případě polevovat - naopak. Nyní se budeme snažit veškeré kličky zpřesňovat a zrychlovat.

V odpolední části turnaje nás reprezentoval tým Tempoborci složený z Ondry Brázdy, Filipa Šťástky, Daniela Šediny, Alexandera Ushanova, Alexe Branna, Ondřeje Dusa a Davida Kumbery. I tento tým nastřílel spoustu vybojovaných branek a musíme pochválit především nasazení našich kluků, což pro nás bude výborný odrazový můstek do dalšího tréninku.

Závěrem bych chtěl poděkovat celému realizačnímu týmu za veškerou práci, kterou při trénincích i turnajích vykonávají. Stejně tak všem rodičům za výbornou spolupráci a bouřlivé povzbuzování po celou dobu turnaje. 
Již se těšíme na další.