FC Tempo Praha

U11: S Duklou a Kolovraty

27.9.2016 19:39   Dominik Kadlec  

Dukla byla tentokrát jasně lepší, Kolovraty jsem porazili.

V neděli na kluky čekal dvojzápas s Duklou a Kolovraty. Nebyl to náš den, v předchozích utkáních, které vyhrál soupeř, jsem u kluků viděl dobré výkony a hlavně to, že se soupeři vyrovnali ve hře. Tentokrát nás Dukla přehrála zcela zaslouženě. Na hřišti bylo i pár kluků, kteří soupeře přehráli a vyrovnali se mu, ale tentokrát méně než jindy. Ale i takové dny jsou a nemá cenu, aby si s tím kluci lámali hlavu, tu si můžeme lámat my trenéři.

Po Dukle následoval zápas s Kolovraty, které jsou jistě výkonnostně slabší, ale určitě to nejsou žádní nazdárci. Utkání to nebylo jednoduché i proto, že kluci šli do zápasu po utkání s Duklou, které jim nevyšlo dle představ a samozřejmě jim ubralo síly. Navíc zpočátku přišlo lehké podcenění soupeře. Nicméně tady jsme si chtěli ukázat, že i my umíme zápas vyhrát a kluci aby viděli, že když jím říkáme, že toho umí hodně a ať se to nebojí ukázat, tak jim nekecáme. Jsem rád, že kluci nakonec dotáhli utkání k vítěznému konci 15:8.

Máme za sebou porci těžkých utkání a v nich logicky přichází i porážky, zkusme ale klukům připomínat hlavně ta vydařená utkání, kdy se jim dařilo ať už jako jednotlivci, tak jako týmu a klidně i ty výhry. Vždyť skalpy Teplic či reprezentace Prahy západ nezíská každý a k dobrým výkonům je potřeba i zdravé sebevědomí a odvaha.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Dukla Praha
FC Tempo Praha - Sokol Kolovraty