FC Tempo Praha

Tempácký ples v sobotu 10.prosince

29.10.2016 22:44   9.11.2017 9:43 redakce  

Místem konání 14. Tempáckého plesu bude tradičně sál Kulturního centra Novodvorská.

Místem konání 14. Tempáckého plesu bude tradičně sál Kulturního centra Novodvorská.


Vážení sportovní přátelé, milí Tempáci,

rádi bychom Vás již nyní informovali, že 14. Tempácký ples se uskuteční v sobotu 10. prosince 2016 od 19 hodin v KC Novodvorská. I když oficiální plakáty jsou ještě ve výrobě, využíváme této formy, neboť bychom byli velmi rádi, pokud byste si udělali čas a přijali naše pozvání. Abyste se přišli pobavit v lehce slavnostní atmosféře provázející oceňování nejlepších hráčů jednotlivých týmů, pořešit i nefotbalové otázky, zatancovat si a pobavit se. Věříme, že stejně jako v uplynulých letech bude ples dobrou příležitostí k utužení rodičovských kolektivů jednotlivých týmů. I když předběžný program plesu najdete na konci článku, připomínám, že na místě bude opět připravena tombola, která vedle množství tempáckých suvenýrů opět nabídne také atraktivní hlavní ceny, jako byly v minulosti televize či horská kola.

Nejlepší formou, jak si objednat lístky tak, abyste se svými blízkými seděli pospolu či v rámci týmu obsadili sousední stoly, je hromadné objednání lístků prostřednictvím Vašich vedoucích či trenérů. Lístky budou jako obvykle k dostání u Petra Dedka (tel. 606 855 136). Také cena zůstává stejná (250,- Kč v předprodeji, 300,- Kč na místě) a doufáme, že opět všechny zmizí "v předprodeji" a bude beznadějně vyprodáno. Proto určitě neváhejte!

Jelikož je Tempácký ples "naší" akcí, záleží jen na nás, jaký si ho uděláme. Pokud byste měli ve svém okolí kohokoliv (děti i dospělé), pro koho by mohl být náš ples vhodnou příležitostí k prezentaci nějaké zajímavé aktivity, například taneční, artistická či jiná kulturní vystoupení, budeme rádi za takovou informaci a zprostředkování kontaktu. Tempácké publikum bude jistě jako tradičně vděčné a rovněž pro vystupující by mohl být náš ples vhodnou formou prezentace.  

Na viděnou na plese i před ním se těší… 

Jiří Trunečka
předseda VV FC Tempo Praha

Program plesu:

19:00
Oficiální začátek plesu

19:30
Zahájení
Vyhlášení nejlepších hráčů týmu U12 – mladší žáci B
Vyhlášení nejlepších hráčů týmu U13 – mladší žáci A
Představení projektu „Tempo sobě - Kup si kousek nového hřiště"

20:45
Vyhlášení nejlepších hráčů týmu U14 – starší žáci B
Vyhlášení nejlepších hráčů týmu U15 – starší žáci A
Vyhlášení nejlepších hráčů týmu U17 – mladší dorost
Vyhlášení nejlepších hráčů týmu U19 – starší dorost
Představení projektu „Podpoř svůj klub“

21:45
Vyhlášení nejlepších hráčů týmu mužů
Vyhlášení ankety Trenér roku
Vyhlášení ankety Jedenáctka roku
Představení nového znaku FC TEMPO PRAHA

22:45
Představení nových dresů FC TEMPO PRAHA
Tombola