FC Tempo Praha

U11: Museli jsme makat

24.1.2017 15:06   Dominik Kadlec  

Tempáci si k přípravě potvali Duklu Jižní Město.

S Duklou Jižní Město jsme rozhodili tým na dvě party, které hrály celou dobu proti stejné partě soupeře. Sestava kluků byla pěkně okleštěná, ale alespoň nás nebylo moc na střídání, jeden a dva jsou téměř ideální stav. V mrazivém počasí jsme nakonec zvládli odehrát celých 4x18 minut.

Vojtova parta začala převahou, ale zvítězila jen 1:0 tuším, Tomášova parta nezačala dobře a byť se během první čtvrtiny zlepšovala, tak podlehla. Nakonec se však oběma partám podařilo získat ve hře převahu a zvítězit, tím pádem jsme vyhráli i celkově. Tomášova parta dokázala dávat více gólů. Vojtova parta hodně šancí spálila, ale zase dokázala poslední dvě čtvrtiny udržet čisté konto, ocenění pro kluky jak bránili, ale i pro brankáře. Píšu to sem proto, protože byť to není o výsledku, tak na podzim si kluci uvědomovali, že prohrávají, a tak si pojďme uvědomit i to, že už jsme několikátý zápas vyhráli:-). Máme na to a můžeme vyhrávat:-).

Jinak Vojtova parta si vyzkoušela v posledních dvou čtvrtinách zónové bránění v rozestavení 2-2-1, což jsme zatím nehráli a zvládla to dobře. Tomova parta to zkoušela ve třetí čtvrtině. Proto možná pro někoho povšimnutelná změna, kdy jsme nechali soupeře jednodušeji rozehrát, chtěli jsme ho dostat do určitých prostor a tam potom získávat míč.  
Takže pochvala klukům, že to zvládli. Popasovali se i s těžkým terénem, na jednom hřišti to bylo místy spíše krasobruslení. A poděkování soupeři za dobrý zápas, kdy to nebylo o hře na jednu bránu, ale museli jsme makat.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Dukla JM