FC Tempo Praha

U11: Úspěšné tři akce za víkend

12.2.2017 22:40   Dominik Kadlec  

Tempáci brali medaile na dvou turnajích a porazili doma Libuš.

O víkendu jsme se rozhodili na tři party. První parta nastoupila 5+1 doma proti Libuši. První dvě čtvrtiny měla pevně pod kontrolou a poté polevila, a tak se dvakrát dostala do situace, kdy prohrávala o tři branky - 0:3 ve třetí a 1:4 ve čtvrté čtvrtině. V tu chvíli ale dokázali kluci zabrat a obě čtvrtiny otočili opět ve svůj prospěch, dobré je, že si kluci sami dokázali říct, že nechtějí prohrát ani jednu čtvrtinu a zabrali. Chybou je, že vlastně vůbec polevili.

Druhá parta se představila na turnaji 4+1 v Radotíně a dle slov Davida s Tomášem, kteří se na turnaji prostřídali, předváděla dobré výkony v čele s dobře venku z brány hrajícím Brůžou. Prohra s Roudnicí nad Labem kluky posunula na 2. místo právě za svého jediného přemožitele. Turnaje se dále zúčastnily týmy: Motorlet, Háje, Zličín, Uhelné Sklady a Radotín.

Třetí parta nastoupila v neděli ve Zbuzanech do turnaje ročníku 2005, i když vlastně většina z kluků hrála už v sobotu - Mili a Kuba v Radotíně, Tom Nguyen, který na turnaji výborně chytal, hrál v sobotu proti Libuši a Liam s Péťou nastoupili v sobotu za 2005 proti Chrudimi. Turnaj nás hned v prvním utkání postavil proti Tempákům 2005, zápas to byl vyrovnaný, na naší straně dvakrát zazvonilo břevno, ale nakonec se z vítězství radovali naši kluci. Ve druhém utkání nás čekaly dívky Slavie, holky ročníku 2004 byly proti našim klukům velmi vyspělé a bylo vidět, že kluci z nich mají velký respekt. Právě přehnaný respekt a ostych k soupeři stál kluky zápas. Holky nakonec turnaj vyhrály při rovnosti bodů s námi a Svratkou Brno, se kterou jsme v našem třetím utkání remizovali 1:1. Ve čtvrtém utkání jsme narazili na pro nás velmi známého soupeře ze Žižkova, který měl na turnaji také ročník 2006 a kluci ho porazili 3:1. V posledních dvou utkáních s Karlštejnem a Vestcem to byla jen otázka toho, kolik gólů dáme. Celkově tedy 4 výhry, 1 remíza a 1 porážka a konečné 3.místo. Kluci hráli s chutí a nasazením, při jednom hráči na střídání nasbírali  pořádnou porci minut na hřišti a s nimi i herní zkušenosti.

Na závěr tak snad mohu říct, že kluci sobě i nám udělali hezký víkend.

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Libuš 838