FC Tempo Praha

Muži A: Prohra gólem z poslední minuty

24.4.2017 13:38   Martin Vanko  

Tempo proti Podolí nedokázalo územní převahu přetavit ve tři body.

Zápas s Podolím přinesl napínavou podívanou, která pro nás bohužel skončila inkasovaným rozhodujícím gólem v 90. minutě zápasu z přímého kopu.

V utkání jsme měli v obou poločasech územní převahu, ale po rohovém kopu se v prvním poločase ujalo vedení Podolí. My jsme si dokázali v prvním poločase vytvořit tlak a měli i několik velmi dobrých příležitostí ke změně skóre. Soupeře v těchto situacích podržel brankář, který výborně vytáhl přímý kop Bláhy nebo včasným vyběhnutím vychytal Schwanka. Další šance ke skórování jsme měli po centrech z křídelního prostoru a rohových kopech, ale žádná situace do půle nezměnila nulu na naší straně.

Ve druhém poločase se nám již dařila o trochu méně kombinace a vyložené šance se nám nedařilo připravovat, protože jsme zachovali málo klidu v přípravné fázi a ztráceli více míčů. Tím jsme pomohli soupeři se dostat více do utkání a několikrát nám musel pomoci dobrým zákrokem Pacovský. Přesto se nám podařilo zápas vyrovnat na 1:1, když zahrával Geissler přímý kop z levé strany a Netušil uplatnil svůj důraz a míč doslova dotlačil do sítě. V závěru jsme se snažili strhnout vítězství na svoji stranu, ale poslední slovo měl Vobořil, který přímý kop na hranici velkého vápna proměnil vynikající střelou na konečných 1:2.

Zápasy:

FC Tempo Praha - AFK Slavoj Podolí Praha 1:2 (0:1)