FC Tempo Praha

U15: S lídrem prohra až na penalty

22.5.2017 13:37   Tomáš Maurer  

Stínem výborného utkání s Kladnem bylo vážné zranění Filipa Horvátha, celé Tempo mu přeje brzké uzdravení!

Utkání proti vedoucímu celku tabulky jsme začali vlažně. Soupeř na nás vlétnul, vysoko a důrazně nás napadal. My jsme se nedokázali s nátlakovou hrou vypořádat. Po chybné přihrávce od Leuna jsme soupeři darovali lacinou branku. Skóre jsme však vzápětí vyrovnali, kdy po krásné křižné přihrávce od Hrachovského, proměnil svůj nájezd Horváth.


Bohužel to bylo to poslední, co na hřišti mohl ukázat. Po souboji u brankové čáry upadl tak nešťastně, že si zlomil obě kosti v levé ruce. Na hřiště tak přijela záchranka a utkání muselo být na 30 minut přerušeno. Horvi už je po operaci a my mu držíme palce k rychlému uzdravení. My jsme tak přišli o dalšího klíčového hráče, který měl parádní formu.

S touto nepříjemnou pauzou jsme se však lépe vypořádali my. Na Kladno se valil jeden útok za druhým. V tomto úseku jsme měli Kladno na lopatkách, bohužel jsme v této fázi hry vsítili jen dvě branky, a to zásluhou Shashkina a Lytvyna. Bohužel další stoprocentní šance jsme nevyužili, a tak se šlo do kabin za stavu 3:1.

Ve druhé půli jsme se zase těžko vypořádali s jednoduchou a důraznou hrou soupeře. Chyběl nám klid na míči, nedostávali jsme se k odraženým míčům a na soupeři byla znát větší chuť s výsledkem něco udělat. To se mu po dvou rohových kopech povedlo, kde jsme nechali trestuhodně neobsazené hráče skórovat. Zajímavé utkání pro diváka tak dospělo k pokutovým kopům, kde rozhodla až sedmá série, po které bere bod navíc Kladno.

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Kladno 3:3 (3:1), pen. 5:6