FC Tempo Praha

U19: Zbraslav bod ubránila

16.6.2017 21:36   Michal Netušil  

Tempo přes stálý tlak nedokázalo vstřelit vítěznou branku.

V předposledním kole soutěže jsme přijeli odehrát utkání na Zbraslav. Na podzim jsme jasně vyhráli, a tak jsme chtěli vyhrát i podruhé. Hrálo se za velkého vedra, a tak jsme nehráli tak aktivně jak jsem si představoval. navíc na hřišti byla pěkná hustá tráva, která zpomalovala míč a asi i nohy klukům. Nakonec se nám podařilo odvézt si alespoň bod za remízu.

Od prvních minut jsme chtěli dostat domácí pod tlak. To se nám i docela dařilo, ale bohužel jsme nedokázali zrychlit přechod do útoku, a tak se domácí stihli zformovat a spíše jsme dobývali obranný val Zbraslavi, který dobře fungoval. Až na pár výjimek jsme pořádně v prvním poločase neohrozili soupeřovu bránu. Naopak domácí využili naše nedůrazné bránění v poslední minutě prvního poločasu a po centru se prosadili hlavou - 1:0.

Ve druhém poločase jsme nabádali hlavně na zrychlení práce s míčem. Začínali jsme více dominovat a držet míč na vlastních kopačkách. Ale Zbraslav se zaměřila na bránění, a tak jsme se jen těžko dostávali do zakončení. Naštěstí jsme dokázali v 55. minutě rozhýbat domácí blok a Schönmann přesným centrem našel Čecha, který za pomoci domácího hráče dokázal vyrovnat. Bohužel se nám nepodařilo zápas dotáhnout do vítězného konce, a tak jsme jen remizovali 1:1.

Poslední zápas hrajeme doma proti Aritmě. Doufám, že se důstojně rozloučíme se sezónou a užijeme si poslední chvíle v přeboru.

Zápasy:

SK Zbraslav - FC Tempo Praha 1:1 (1:0)