FC Tempo Praha

U19: Třetí Aritma dostala tři branky

23.6.2017 9:45   Michal Netušil  

Tempáci se rozloučili se sezónou vítězstvím nad bronzovou Aritmou.

V posledním kole přeboru jsme doma přivítali třetí tým soutěže Aritmu. Poté, co většina kluků slavila konec sezóny s béčkem, tak jsme neměli příliš velké očekávání. Kluci nás ale mile překvapili a díky dobrému přístupu k utkání jsme dokázali vyhrát.

Od začátku utkání byla Aritma aktivnější a také měla více ze hry. Vyústilo to v první šanci zápasu, kdy dostal hostující útočník dobrou přihrávku za naši obranu, samostatný nájezd ale Hozák v bráně chytil. Poté jsme měli šanci na skórování my. Schwank se dostal ke střele, ale nedokázal svou šanci proměnit. Skóre se měnilo v 15. minutě, kdy Čech našel přesnou přihrávkou Schwanka, který se tentokrát nemýlil - 1:0.

Na druhý gól jsme nemuseli dlouho čekat. O dvě minuty později jsme předvedli nejhezčí akci utkání. Narážečky na jeden dotek jako Barcelona po ose Čech, Schwank, Čech, který ještě našel volného Arntze. Ten neměl problém do prázdné brány míč umístit - 2:0. Do konce poločasu jsme promarnili ještě několik slibných šancí. Navíc Hozák nás podržel několika dobrými zákroky, a tak jsme šli do šaten za dvoubrankového náskoku.

Ve druhém poločase se hrálo hlavně ve středu hřiště. Příliš šancí nebylo ani na jedné straně. Navíc si Aritma dala vlastní branku v 55. minutě, a tak bylo téměř hotovo, i když zbývalo ještě spoustu času. Ale dobře jsme bránili a nepouštěli hosty do žádné šance. Zápas jsme tak dotáhli do vítězného konce 3:0.

Se soutěží jsme se rozloučili výhrou, a tak jsme si mohli zakřičet vítězný pokřik. Klukům bych chtěl popřát do dalších fotbalových let hodně úspěchů.

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Aritma Praha 3:0 (2:0)