FC Tempo Praha

U14: Z Plzně jen s jedním bodem

12.9.2017 13:00   Petr Havlíček  

Rozebrat hluboko postavený a zahuštěný blok je problém i na profesionální, či dokonce reprezentační úrovni a ani nám se to nepodařilo.

Po většinu zápasu s Petřínem Plzeň jsme měli územní, herní, individuální i střeleckou převahu, kterou jsme ale nedokázali proměnit ve více šancí a vstřelených gólů. Rozebrat hluboko postavený a zahuštěný blok je problém i na profesionální, či dokonce reprezentační úrovni a ani nám se to nepodařilo. Je potřeba více náběhů za obranu, vědomých výměn, individuální kvality, rychlého otáčení hry a momentu překvapení. Na všech těchto aspektech musíme dále pracovat.

Jelikož jsme splnili naši normu posledních zápasů a opět inkasovali dva góly z rohů a potom ztratili zhruba patnáct minut, kdy jsme byli neklidní a nepřesní kvůli nepříznivému stavu, museli jsme v závěru změnit rozestavení a hru zjednodušit. Tím jsme splnili dílčí výsledkový cíl, a kluci tak mohli poprvé prožít cennou zkušenost penaltového rozstřelu.

Hráči si zaslouží pochvalu za snahu o fotbalový projev a odhodlání v závěrečných minutách, během kterých nás opět podporovali rodiče, jimž děkujeme.

Zápasy:

SK Petřín Plzeň - FC Tempo Praha 3:3 (1:1), pen. 4:3