FC Tempo Praha

Muži B: Tři body z ďáblické posilovny

13.9.2017 20:37   Jiří Nechvíla  

Benfika je i po třech kolech I.B třídy stoprocentní.

Do Ďáblic jsme přijeli v roli favorita pro tři body. Kromě Matěje Čecha a Víti Klajbla nám z A-týmu přišli pomoct ještě Venca Kalina, Pavel Pacovský a Pavel Frei.

Při rozcvičení nám bylo jasný, že fotbalové Ďáblice podporuje místní posilovna. Co hráč, to horda svalů. Utkání začalo svižně a útok měl navrch před obranou. Oba týmy si připsaly několik ložených šancí. Nás hodně podržel Paci, který chytil tři nájezdy soupeře. My jsme se ze začátku také zastřelovali, kdy svojí první velkou šanci neproměnil (uhádni jméno - čím nabíjel svou pistoli Rumcajs?). Poté jsme špatně využili několik přečíslení. Do poločasu jsme přeci jen jednu branku dali, kdy se po kombinaci s Čechýnem prosadil (uhádni jméno - přidáním čárky a ubráním písmena z názvu známé značky na sladkosti, kterou prezentuje zvíře s nepřirozenou barvou).

Ze začátku druhé půle jsme přidali další gól. Po centru z pravé strany prosadil tradiční střelec Jirka Žalud a uklidil placírkou balón k tyči. Následně začal v naší hře dost chaos, z čeho pramenila nepřesná přihrávka u našeho vápna a hráči Ďáblic toho dokázali využít. Poté Ďáblice vycítily šanci na vyrovnání a tlačily se před naši branku. I když naše hra postrádala veškeré známky organizace, do vyložené šance jsme Ďáblice nepustili. Čím více se soupeř snažil vyrovnat, tím více prostoru nám vytvářel pro brejky. Nejvíce zahazoval (uhádni jméno - jediný hráč, který může sprostě nadávat trenérovi), který neproměnil dva samostatné nájezdy na brankáře. Naštěstí nás to nemuselo mrzet. Po chybné rozehrávce domácího brankáře se k balónu dostal Pavel Frei a zvýšil náskok opět o dvě branky. V poslední minutě zápasu se dokázal opět prosadit pěkným obloučkem Jirka Žalud, a upravil tak konečný výsledek.

Zápasy:

SK Ďáblice B - FC Tempo Praha B 1:4 (0:1)