FC Tempo Praha

U17: Obrovská chuť a nasazení

18.9.2017 11:43   Filip Šmídek  

Béčko Benešova odjelo ze Lhotky s osmigólovou nadílkou.

V dalším domácím zápase jsme přivítali tým Benešova. Začátek zápasu patřil hostům a hned při první šanci vytáhl Žiži dobrý zákrok, po chvíli jsme se do šancí dostávali my, postupně Babický, Trojan i Sedlář, ale také jsme neproměnili. V 10. minutě už se skóre měnilo, to když nadvakrát dostal míč do brány Trojan. Hned o minutu později se po lajně protáhl agilní Hrachovský a poslal přesný míč před bránu, kde Babický neměl problém ho dostat do sítě. Ve 20. minutě měl opět dobrou šanci soupeř, kdy po standardce zůstali na malém vápně dva hráči Benešova, ale Žiži v bráně nás opět podržel. Platilo pravidlo nedáš - dostaneš, protože z následného brejku jsme dobře vyřešili situaci tři na tři a Sedlář zvýšil na 3:0. O chvíli později jsme nepohlídali další standardní situaci soupeře a ten snížil na 3:1. Na konci poločasu krásně prošel středem hřiště Trojan, předložil Sedlářovi a ten stanovil poločasový výsledek na 4:1.

Druhá půle začala stejně jako ta první a hned na začátku nás podržel při velké šanci Benešova Žiži s pomocí břevna. Poté ale Benešov vyklidil pole a na hřišti jsme byli jen my. Po faulu na Sedláře ve vápně z penalty zvýšil na 5:1 Babický. Po faulu Hermana jsme šli do oslabení, ale ani to nám v tomto zápase moc nevadilo a i v deseti jsme soupeře přehrávali. Další brejkovou situaci dva na dva jsme vyřešili výborně, Babický zkompletoval hattrick, 6:1. Na 7:1 zvyšoval Pytlíček po krásné individuální akci Trojana. V závěru, po další hezké akci z levé strany, zkompletoval hattrick i Sedlář, a tak jsme doma opět soupeři nasázeli osm branek.

Chtěli jsme odčinit zaváhání z minulého týdne ve Svitavách. Sice jsme nezachytili začátky poločasů a špatně jsme bránili standardní situace, ale jinak jsme dnes předvedli vynikající výkon, hráli jsme týmově, bylo tam obrovské nasazení a chuť. S dnešním výkonem jsme spokojeni.

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Benešov B 8:1 (4:1)