FC Tempo Praha

U17: Vítězná přestřelka s Kolínem

2.10.2017 23:05   Filip Šmídek  

Kanonýři tempácké U17 se opět předvedli. nad Kolínem výhra 7:5.

V sobotu po poledni jsme přivítali na domácím pažitu Kolín a pro diváky to byl velice atraktivní zápas.

Po našem úvodním tlaku jsme se dostali do vedení až po dorážce Leuna, o chvíli později dvakrát zahrozil soupeř a při druhé šanci vyrovnal. Netrvalo to snad ani minutu a Trojan dal na 2:1, bohužel po chybě v obraně soupeř lacino vyrovnal. Poté dostal zbytečnou žlutou kartu Hrachovský a my hráli v deseti, ale i přesto jsme soupeře přehrávali. Po faulu ve vápně na Pytlíčka proměnil Trajhan penaltu, a tak jsme vedli o poločase 3:2.

Druhý poločas jsme i v deseti začali dobře a po krásné střele Kuby Havlíčka jsme zvýšili vedení. To ale bohužel netrvalo dlouho, soupeř opět velice snadno snížil na rozdíl jediné branky. Mezi 55. a 60. minutou jsme soupeře dobře zatlačili a využili naše šance Pytlíčkem, Babickým a Sedlářem, a tak jsme vedli 7:3. Kolín měl ale ve svém středu vynikajícího hráče, který nám dělal po celý zápas obrovské problémy, připravil gól na 7:4. O chvíli později byl faulován ve vápně a sám penaltu proměnil na konečných, ne úplně fotbalových 7:5.

Zápas se těžko hodnotí, obrany obou týmů dnes nabídly útočníkům den otevřených dveří, podle toho taky vypadá výsledek. Poslední dobou máme problémy v obraně, snad to za týden s Admirou bude lepší. Chyba jde i za mnou, za stavu 7:3 jsem měl řešit situaci trochu více taktičtěji, kluci to ve svém věku ještě nedokáží vyhodnotit a já jsem tam od toho, abych jim to řekl.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Kolín 7:5 (3:2)