FC Tempo Praha

U15: Nové dresy přinesly jen bod

16.10.2017 9:32   Jaroslav Teplan  

V zápase s Admirou branka nepadla, hosté lépe zvládli penaltový rozstřel.

V neděli 15.10.2017 jsme odehráli další mistrovské utkání na domácí půdě s týmem Admiry Praha. Soupeř obdržel nejméně branek ze všech týmů v soutěži (8 a z toho 5 s Duklou).

Od začátku zápasu měli všichni hráči obrovské problémy s pohybem na hřišti. Ve spoustě situací kluci podklouzli a od začátku bylo jasné, že zvítězí tým, který bude mít lepší pohyb. Dominovat na hřišti se však po celých sedmdesát minut nepodařilo ani jednomu týmu, a tak zápas skončil bezbrankovou remízou.

Dneska kluci podali bezkrevný výkon. Čekali jsme od nich mnohem větší zápal a nasazení. Měli jsme velké problémy dostávat se za obranu soupeře, která hrála velmi pozorně a v podstatě nás nepouštěla do žádných střeleckých příležitostí. Když už se nám podařilo správně otočit hru do volného prostoru, tak nás zbrzdila technická stránka (aktivní dotek s míčem směrem dopředu se zrychlením). Soupeři jsme tak umožnili rychlý návrat do pozic a my jsme museli opět útočit do plných, což se nám dnes vůbec nedařilo. Bohužel na takto těžkém terénu nebyl z našeho týmu schopný vzít na sebe zodpovědnost a vystřelit, alespoň ze střední vzdálenosti. Viděli jsme spíše bojovný zápas, který se odehrával se spoustou osobních soubojů ve středu hřiště.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Admira Praha 0:0 (0:0), pen. 2:4