FC Tempo Praha

U13: Dobývání pokutového území

17.10.2017 13:23   Jakub Maláček  

Chodov jen bránil, ale pět skulinek se nakonec našlo.

Utkání na Chodově bylo opět dobýváním soupeřova pokutového území. Domácí jen bránili, vesměs úplně všichni v půlkruhu před vlastní brankou. Bylo znovu velice těžké se prosadit do zakončení, skulinky se těžko hledaly.

Ale přesto se nám to v prvním poločase dařilo, především již mnohokrát zmiňovaným roztažením hry na nabíhajícího křídelníka či obránce a jeho centrem na spoluhráče před brankou. Do zakončení se dostane ten, kdo je myšlenkou a hlavně pohybem před protihráčem, zde chci vyzdvihnout Adama, který se přesně takto dokáže v pravou chvíli uvolnit a situaci zakončit. Tentokrát jsme dokázali i vystřelit, břevno po Mírově ráně se asi ještě klepe a Pavel to dokonce utáhnul tak dobře, že se mohl jít rovnou radovat. To je moc pozitivní posun.

Druhý poločas jsme už bohužel nedokázali navázat na aktivní výkon a přizpůsobili jsme se soupeři, což je škoda, zápas by si zasloužil více útočných akcí a více branek. Často jsme tahali míče výrazně déle než bylo třeba, všechny spoluhráče tím natlačíme do míst, kde již není možné se uvolnit. Ale i tak se dál vezeme na vítězné vlně! Chci zmínit ještě Lucku a její ohromnou chuť hrát a zúčastnit se každé akce, jen tak dál!

Zápasy:

Jižní Město Chodov - FC Tempo Praha C 1:5 (0:3)